DVOETAŽNI STAN ZA ČETVERO: sve nijanse plave u obiteljskom domu

Preuređeni dvoetažni stan u Parizu, u kojem živi bračni par sa sinovima tinejdžerima, nalazi se na posljednje dvije etaže peterokatnice stare preko pola stoljeća. Prema željama klijenata interijer je uređen u plavim nijansama

 


 

Posljednjih nekoliko godina plava je, pored sive najčešći odabir u interijerima, naročito u dnevnim boravcima, spavaćim sobama i kupaonicama. Kuhinje prednost još uvijek daju bijeloj i sivoj boji, ali zato sofe i kutne garniture, kao i podovi i zidovi vole različite nijanse plave, kako ih već donose trendovi – od petrolej plave, svijetlo plave, tirkizne, mornarske pa sve to tamno plave koja je posljednji trend u interijerima.

Gotovo sve ove nijanse našle su svoje mjesto u interijeru koji vam predstavljamo.

Foto: Cyrille Robin

Dvoetažni trosobni stan u Parizu dom je četveročlane obitelji – bračnog para i dva sina tinejdžera, a odabir temeljne boje koja će povezivati prostor njihova je želja. Dizajnerica Marion Alberge predložila je više nijansi ove boje, što su vlasnici prihvatili, kao i kombinaciju nekoliko stilova – modernog minimalističkog, vintagea i klasičnog.

Foto: Cyrille Robin

Kako bi se plava, a bijela, koja se nalazi na većini zidova, bolje isticale, podovi su obojani u tamno smeđu i crnu boju. To je prostoru ujedno dalo i moderni touch.

 

 

Komentari