Raskoš i elegancija u 37 m2: prekrasna blagdanska atmosfera u Anamarijinu domu

Kreativka Anamarija, kojoj je omiljeni hobi, dizajn interijera, nedavno postao i pravo zanimanje, sjajno je uredila svoj dom od 37 kvadrata kojeg dijeli sa suprugom i novim članom, preslatkim četveronožnim ljubimcem

 


Iako zbog brojnih obaveza nije stigla izraditi neke nove dekoracije niti posvetiti vremena ukrašavanju koliko je htjela, dom Anamarije Udovičić Pavlinović u zagrebačkom naselju Remete izgleda fantastično – raskošno i luksuzno!

FOTO: PRIVATNI ARHIV

I usto je svaki dio stana ukrašen – Anamarija i suprug Dario samo su, uslijed nedostatka vremena zaključili da ništa novo neće nabavljati nego sve što imaju od dekora samo malo drugačije postaviti. I zahvaljujući tome, njihov stan izgleda drugačije!

FOTO: PRIVATNI ARHIV

Novina ovog Božića jest da je drvce premješteno iz dnevnog boravka u hodnik, koji je oduvijek bio pomno osmišljen dio stana. Sada je on na neki način centralna točka – u uglu pored tapete i ulaza u minijaturnu spavaću sobu smjestilo se drvce s bijelim iglicama te bijelim i zlatnim figurama.

“Odlučila sam bor staviti u hodnik jer mi je taj pogled na stan najdraži, pa sam ga htjela kompletno okititi i napraviti dojam male božićne bajke. Najviše sam se zapravo poigrala s lampicama i osvijetlila prostor, a što se tiče boja zadržala sam se pretežito na bijeloj i zlatnoj, dok sam plavu stavila tek u kojem detalju”, ističe Anamarija.

FOTO: PRIVATNI ARHIV

Kako je bor jako nizak, tek oko 120 cm, Anamarija je razmišljala kako izvući maksimum iz njega te je došla na ideju da ga podigne i produži postavljanjem postolja. Napravili su zlatno postolje kako bi se istaknula njegov dekor i elegancija, a i dalje zauzima isto mjesta.

“Postolje sam izradila od dvije obične vrtne vaze, obojala ih u zlatno i zalijepila ih jednu na drugu sa suprotnih strana. I ispalo je odlično!”, otkiva Anamarija.
FOTO: PRIVATNI ARHIV

Osim izmještanja drvca u drugu prostoriju novina u božićnom dekoriranju jest što je ovaj puta Anamarija više pažnje posvetila detaljima. Ona i suprug htjeli su naglasak staviti na cjelokupni dojam pa je svaki kutak ukrašen lampicama, girlandama a nama su se posebno svidjele kuglice, koje je Anamarija pričvrstila za strop. Djeluju vrlo razigrano, ali i otmjeno, zbog izbora boja i ukrasnih vrpci.

FOTO: PRIVATNI ARHIV

Kuglice su posebno zanimljive novom članu njihova doma – prekrasnom crnom štencu pasmine cane corso.

“Jako sam sretna i definitivno mi je uljepšao ovaj Božić!”, zaključuje Anamarija koja svoje stajlinge doma objavljuje na Instagram profilu @aestheticmagnetic.
FOTO: PRIVATNI ARHIV
Komentari