DECENTNO I SA STILOM: pogledajte kako je Ines za blagdane uredila svoj mali dom

Ines Drašković svoj je mali dom u Puli, u kojem živi sa suprugom i dvoje djece uredila, kao i uvijek sa stilom, slijedeći vjerno modernizirani skandinavski stil u kojem je uređen i ostatak interijera.

 

 


Nedavno smo objavili novi dom u koji se Ines Drašković preselila sa svojom obitelji (link ispod), no nismo odoljeli pokazati i vam i kako izgleda u blagdanskom ruhu.

55 KVADRATA ZA ČETVERO: pogledajte kako je Ines uredila svoj novi dom u Puli

 

Foto: Privatni arhiv

Ines, kao i svi koji strastveno prate uređenje interijera i stalno preuređuju svoj životni prostor, obožava blagdane i ovo doba godine. Za nju je to još jedna prilika da napravi neke izmjene i unese nove detalje u svoj dom, ali i puno više od toga. Blagdani u ovoj mladoj blogerici bude poseban osjećaj zadovoljstva

“Blagdani za mene znače veselje, sreću, druženje, ljubav i naravno vrijeme posvećeno obitelji. Nekako sve ono što ne stižemo kroz godinu, u tom periodu se potrudimo napraviti; družiti se više s obitelji i prijateljima, putovati, ali i opustiti se”, otkriva Ines, koja fotografije svoga doma objavljuje na IG profilu ines_homedeco.

Foto: Privatni arhiv

Ines je tako posljednjih nekoliko dana provela u izradi ‘uradi sam’ ukrasa za kuću u čemu su joj pomogla djeca, izradi čestitki, pečenju kolača, gledanju božićnih filmova, kupovanju poklona i druženju s obitelji.

Stil blagdanskog dekora usklađen je s vladajućim skandinavskim stilom, kojeg krase jednostavnost, toplina i inspiracija prirodom. Kod Ines je skandi stil moderna verzija, u kojoj vrijedi geslo ‘manje je više’.

Foto: Privatni arhiv

“Nastojim se više manje držati neutralnih tonova s pokojim crvenim detaljčićem. Vijence izrađujem uvijek sama i različiti su, ovisno što mi padne na pamet te godine, jelka je uvijek prava jer ništa ne može zamijeniti taj miris koji ona pruža, a ukrasi su pola DIY projekti a pola kupljeni i oni se mijenjaju svake godine”, otkriva Ines te dodaje za kraj:

“Volim minimalizam i u ovo doba jer na kraju krajeva, Božić ne čine ukrasi, skupi pokloni i blještavilo. Činimo ga mi; obitelj i prijatelji”.

 

 

Komentari