55 KVADRATA ZA ČETVERO: pogledajte kako je Ines uredila svoj novi dom u Puli

Ines je s obitelji preselila u novi dom, prizemlje obiteljske kuće u Puli. Pogledajte njegov izgled i inspirirajte se u uređenju svoga životnog prostora!

 


Nakon stana od 52 kvadrata, o kojem smo pisali na našem portalu, Ines Drašković (IG profil ines_homedeco), Ines je sa svojom obitelji uselila u neznatno veći. Samo tri kvadrata više ima novi stan koji se nalazi u prizemlju obiteljske kuće, no i on je sjajno organiziran i isplaniran te je vlasnica uspjela pronaći i prostor za dječju sobu.

ADAPTACIJA OD 140 TISUĆA KUNA: kako je dvosobni stan od 52 m2 u Puli ograničenim budžetom postao trosobni

Kako nam je otkrila Ines, ovaj stan je privremeno rješenje dok se ne sagradi gornja etaža od 110 četvornih metara. No, i ovaj postojeći stan ima sve potrebno za život četveročlane obitelji, a k tome je lijepo uređen, u omiljenom skandinavskom stilu vlasnice. Prevladavaju svijetle neutralne boje, s dodatkom pastelnih i crnih akcenata, a sve je oplemenjeno drvenim površinama.

Foto: @ines_homedeco

Postojeći stan jednog će dana biti u funkciji apartmana za najam, pa se Ines time i vodila u uređenju kojeg je definirao i ograničen budžet. Interijer se sastoji od dnevnog dijela s kuhinjom, boravkom i blagovaonicom koja ih povezuje, dvije spavaće sobe – roditeljske i dječje te kupaonice.

“Riječ je o budućem prostoru za najam pa smo se prilikom uređenja vodili jednostavnošću i neutralnim tonovima kojih smo i inače ljubitelji. Volimo minimalizam i skandinavski dizajn. Raspored smo osmislili sami i sve radove smo odradili sami”, govori Ines kojoj je velika strast uređenje interijera.

Foto: @ines_homedeco

Sav namještaj kupljen je gotov u trgovinama namještaja, jer je tako bilo najpovoljnije i najjednostavnije. Dekoracije su uglavnom nabavljene po dućanima kojim imaju detalje za dom, a neke su vlasnici sami izradili jer uživaju u tome, kao i u uređenju.

Foto: @ines_homedeco

“Volim DIY projekte koje rado izrađujemo zajedno, imamo bujnu maštu, puno volje i nema toga što dragi ne može realizirati, a da sam ja osmislila. Volimo notu topline u prostoru i trudili smo se to i postići, a da li smo uspjeli neka procjene čitatelji”, kaže Ines za kraj.

 

Komentari