Dinamičan i topao stan uređen po mjeri mlade tročlane obitelji

Dvosobni stan od 58 četvornih metara u Moskvi postao je trosobni kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe mlade obitelji – pored dnevne zone te roditeljske sobe, omogućen je prostor i za dodatnu dječju sobu

 

 

Dizajnerica interijera Margarita Repina iz studija Om Design osmislila je novi raspored i uređenje stana za mladu tročlanu obitelj. Stari raspored stana u Moskvi nije odgovarao potrebama novih vlasnika koji su trebali dvije spavaće sobe. Stan od 58 četvornih metara prema izvornom projektu imao je boravak, kuhinju te spavaću sobu, a izmjenama je dobio još jednu sobu za trogodišnju kćer vlasnika.

To je bio i njihov glavni zahtjev kada su angažirali studio Om Design koji je idejnim projektom predložio preseljenje kuhinje na mjesto gdje je bila ostava. Kuhinja je tako postala glavna spavaća soba, dok su veću spavaću sobu vlasnici namijenili svojoj kćerki. Kako bi se dobilo više prostora i našlo mjesta za blagovanje, nova kuhinja otvorena je prema dnevnom boravku. Tako su ujedno kuhinjski prostor, kao i blagovanje, dobili prirodno svjetlo, koje prije nisu imali.

Komentari