Kuća u nizu s pogledom na vrt: moderno obiteljsko gnijezdo sa super kombinacijom stilova

Poljski studio Deer Design nedavno je završio projekt uređenja kuće u nizu. Pogledajte kako je osmišljena površina od 15o četvornih metara!

 


Kuće u nizu sjajan su način života u velikim gradovima jer ipak nude određenu slobodu. Imaju zaseban ulaz i veću privatnost nego stanovi, ali i još nekoliko jakih aduta – prednje dvorište koje služi i kao parking, zatim garažu, stražnje dvorište za odmor i vrtlarenje te igru. Stoga su ovakvi domovi idealan životni prostor za obitelji s djecom.

Foto: Zagórny Photography

U ovoj kući površine 150 četvornih metara, čiji projekt uređenja potpisuje studio Deer Design za sada živi jedan par, a djeca su u planu. Zato su dvije sobe na ostale prazne i tek čekaju svoju pravu namjenu i shodno tome i uređenje.

Foto: Zagórny Photography

U prizemlju se nalazi, pored garaže, hodnik, gostinjski toalet i velika dnevna zona koja gleda na vrt. Prostrana kuhinja sa šankom i barskim stolicama, okrugli blagovaonski stol te kutna garnitura s TV zidom čine socijalnu zonu ugodnim mjestom za boravak cijele obitelji, kao i primanje gostiju i druženje.

Foto: Zagórny Photography

Velike staklene stijene omogućile su obilje svjetla u dnevnoj zoni kao i predivan pogled. Tako se interijer i eksterije povezuju i stapaju u jedan prostor. Ova povezanost naročito dolazi do izražaja u proljeće i ljeto kada vrt postaje produženi dnevni boravak.

Dojam povezanosti pojačavaju drveni elementi u interijeru koji stvaraju savršenu sinergiju sa zelenilom u vrtu.

Foto: Zagórny Photography

U polukatu nalazi se glavna spavaća soba u čijem su sklopu garderobni prostor i kupaonica sa samostojećom kadom. Na drugom katu, koji je pod kosinama se nalazi radni kutak s dvije sobe koje su u planu postati dječje.

Foto: Zagórny Photography

Kuća je kombinacija industrijskog stila i rustike te skandinavskog dizajna kako bi se postigla slojevitost prostora u estetskom smislu ali i unijela toplina, jednostavnost i atmosfera doma.

Foto: Zagórny Photography
Komentari