Nešto staro, nešto novo: originalan dom četveročlane obitelji Umičević

Kuća od 120 četvornih metara ne periferiji Zagreba prava je mala oaza kreativnosti i vještog spajanja starog i novog namještaja, kao i više stilova, a prije svega industrijskog i rustikalnog

 

Dom obitelji Umičević pravo je carstvo dobrih ideja i vještog spajanja starog i novog. Za sve je kriva jedna stara komoda koju su supružnici Umičević našli na selu i odlučili joj dati novi život. Ona je na neki način odredila pravac u kojem će biti uređen ovaj topli dom koji se prostire na 120 četvornih metara. Kuća je naime prije bila uređena posve moderno, no s vremenom je dobila posve starinski štih, unošenjem starih restauriranih stvari, kao i onih gotovih, kupljenih u trgovinama.

Sada u svim prostorijama doma – od dnevnog boravka, kuhinje, blagovanja te triju spavaćih soba i terase caruje kombinacija industrijskog, rustikalnog i skandinavskog stila i prirodni materijali. Pažnju najviše plijene originalni komadi vintage namještaja i detalja koje su vlasnici donijeli sa svih strana i kreativno doradili.

Sve prostorije povezane su stilski, kao i upravo ovakvim detaljima, no istovremeno svaka priča svoju priču. Dodatna atraktivnost u interijeru su drvene zidne obloge, koje su ovdje u ulozi dekoracije, a u spavaćoj sobi nemoguće je ne primijetiti sjajne noćne ormariće.

 

Zavirite u njihov topli i originalni dom i pronađite inspiraciju za sebe!

 

 

 

InDizajn

 

Komentari