Zavirite u prekrasan holivudski dom Jessice Albe

Raskošno i prepuno sjajan, pomislili biste u prvi mah…. No, ovaj dom, koji poznata glumica prodaje za šest milijuna dolara ne odaje luksuz na onaj uvriježeni, tipičan način te nam može poslužiti kao sjajna inspiracija. Nama se najviše svidjela kuhinja, a sada pozivamo vas da odaberete svoju favorit-prostoriju!

 

 

Dom Jessice Albe, smješten na Beverly Hillsu odnedavno je na tržištu nekretnina. Glumica i njezin suprug, producent Cash Warren odlučili su prodati svoj dom nakon što su dovršili gradnju i uselili u svoju novu kuću koja se nalazi u blizini i koja ima više prostora. To je i bio glavni razlog gradnje novog doma, koji će bolje biti prilagođen obitelji s troje djece. Naime, stara vila u kojoj su deset godina živjeli Jessica i Waren imala je tri spavaće sobe, što slavnom paru nije bilo dovoljno komforno jer se obitelj tijekom vremena proširivala. Nakon kćeri Honor Marie i Haven Garner par je prije dvije godine dobio sina Hayesa.

 

Foto: COLDWELL BANKER

 

Pored tri spavaće sobe, vila koju glumica prodaje za šest milijuna dolara, sadrži još i veliku dnevnu zonu s dva dnevna boravka u prizemlju, pet kupaonica, bazen s prekrasnom terasom obraslom zelenilom te zaseban apartman za goste. Dom je uistinu raskošan, ali ne na onaj način kako biste u prvi mah pomislili.

Nadahnut je španjolskim stilom s bogato definiranim ulazima, balkonima sa ogradama od kovanoga željeza te kamenim i drvenim podnim oblogama te odiše jednostavnošću, prirodnošću i profinjenošću te može, s obzirom na paprenu cijenu od skoro 41 milijun kuna biti barem vrijedna inspiracija.

 

Foto: COLDWELL BANKER
Komentari