U DOMU IKONE STILA: influencerica je divno kombinirala boje te različite stilske utjecaje

Modna inflencerica poznata i izvan granica svoje domovine Portugala, Mafalda Patrício neprestano preuređuje svoj dom jer su joj interijeri velika strast, a i kratko vrijeme studirala je arhitekturu. Pogledajte najnoviji look njezina doma u Lisabonu!

 


Portugalska modna inflencerica ima na svom IG profilu 120 tisuća pratitelja i to ponajprije zahvaljujući svojoj prirodnosti i životnosti. Iako je modna dizajnerica, strukom se bavi na posve drugačiji način, promovirajući stilove i komade koji joj se čine zanimljivima. No, njezina prva ljubav bila je arhitektura koju je nakon srednje škole kratko i studirala. Ta ljubav ogleda se u izgledu njezina doma u kojem vlada zavidan nivo estetike.

 

Foto: Westwing

Nekima će se njezin dom možda činiti odviše jednostavnim, no Mafalda iznad svega voli jednostavnost, kombiniranje starog i novog te miješanje stilova. U suradnji s platformom Westwing uredila je svoj dom, a u nastavku pogledajte kako izgleda!

Mafalda priznaje da su na izgled njezina doma veliki utjecaj imala putovanja, ali i modni dizajn u kojem voli da ima živosti i boja. Njezin dom oduševljava bogatstvom boja i raznolikošću, ali i toplinom i ugodom.

Foto: Westwing

No, unatoč priličnoj količini boja i uzoraka, Mafaldin stan izgled prozračno, elegantno i bezvremenski. Tajna je u tome, otkriva influencerica za poljsko izdanje magazina Elle Decoration, da se ne fokusira samo na jedan stil.

“Uvijek nastojim kombinirati od svega po malo u svakoj prostoriji svoga doma. Neki vintage elementi s modernima su kod mene jednostavno obrazac uređenja, jer sam veliki ljubitelj kombiniranja i slaganja različitih stilovam uzoraka, staroga i novoga”.

Foto: Westwing

U prostranom trosobnom stanu dnevni boravak i blagovaonica pobuđuju najveću pažnju.

“Dnevni boravak je mjesto gdje provodimo najviše vremena, tamo dočekujemo svoje prijatelje, pa je jako važno dobro rasporediti sofe da budu savršeno skladne, a opet funkcionalne te unijeti detalje koje govore o našoj obitelji”, ističe Mafalda.

Foto: Westwing
Komentari