JESENSKI MAKEOVER: zagrebački restoran Good Food osvježio meni, ali i izgled interijera

Good Food, kreator dobre hrane i omiljeno ime zagrebačke street food scene, u jesen ulazi s novim menijem i osvježenim interijerom

 

 

 

Good Food jedno je od prepoznatljivijih imena na zagrebačkoj street food sceni te uživa popularnost ljubitelja dobre i usto zdrave hrane. Restoran koji ima tri lokacije u gradu je svojevrsni pionir healthy food pokreta u Hrvatskoj, od 2009. svakodnevno uveseljava brojne gastro entuzijaste i ljubitelje zdravog načina života.

Foto: Sanja Jagatić

„Tijelo je hram naše duše i treba svakodnevno voditi računa o njemu“ njihova je poznata krilatica, kojom se uspješno vode od samog osnutka. Želja im je, već prvim zalogajem, pružiti užitak koji budi ono najbolje, a posebno su ponosni na izbor namirnica, koje su uvijek svježe, sezonske i lokalne.

Foto: Sanja Jagatić

Pored odabira kvalitetnih namirnica i namjere da svojim gostima ponude zdrave obroke, njihova jela vizualni su praznik za oči, a cjelokupni dojam zaokružuje atraktivan i pomno osmišljen interijer.

A sada je došlo vrijeme za kompletan jesenski makeover ne samo menija, nego i interijera poslovnice u Teslinoj ulici u Zagrebu!

Foto: Sanja Jagatić

Dolaskom nove sezone i hladnijih dana osvježen je Good Food meni, koji dolazi s nekoliko sjajnih noviteta, poput Good Bowls, zdravih zdjela čija je osnova riža ili kvinoja.

Ljubitelje burgera oduševit će dva nova okusa: mEGGa (burger s domaćom junetinom, jajetom i cheddar sirom) i Avocado chic(k) (lagani burger s piletinom, avokadom i curry mango umakom).

Foto: Sanja Jagatić

Good Food salate dobile su novo, jesensko pojačanje u obliku Fit&Fabulous – fantastične veganske salate. Novi sendviči pripremaju se s prefinim hrskavim kruhom sa sjemenkama iz odlične zagrebačke pekarnice Korice, a mogu se isprobati u vege verziji ili klasičnoj.

Foto: Sanja Jagatić

Drugi Good Food novitet je njihova poslovnica u Teslinoj, koja je odnedavno preuređena. Zadržala je svoj prepoznatljiv, minimalistički izgled s primjesama industrijskog stila, u dominantnoj neutralnoj crno-bijeloj kombinaciji.

Prostoru je dodana prekrasna i udobna duga kožna smeđa sofa, koja poziva na ultimativni gastro užitak te novi šank, obložen chic crno-bijelim keramičkim pločicama neobičnog mini kvadratnog oblika.

Foto: Sanja Jagatić

U interijer su se odlično uklopile interesantne viseće lampe u prljavo-bijeloj boji, kao i detalji od prirodnih materijala poput drvenih kutija sa svježim voćem i povrćem te keramičkim posuđem.

Foto: Sanja Jagatić
Komentari