U planinskoj drvenoj kućici božićna čarolija je već počela

Drvena kuća za najam, koja se krije u španjolskim planinama, već u blagdanskom ruhu dočekuje svoje goste. Uživajte u toplini ovoga interijera i božićnom ugođaju te se inspirirajte dobrim idejama!

 


Bez obzira na stil uređenja koji preferiramo, božićni blagdani nas sve asociraju na toplinu i ugodu, pa i pretjerivanje u dekoracijama. I sve to želimo postići i u svom domu. Kao inspiracija vam može poslužiti planinska drvena kuća koju smo pronašli na stranici El Mueble, a koja se nalazi u Pirinejima.

Foto: Pepa Oromí; Stajling: Olga Gil-Vernet

Kuća inače kraćem najmu je nedavno obnovljena, a projekt uređenja potpisuje Barbara Aurel iz Estudio en Blanco. No, za predstojeće blagdane još je dodatno uređena brojnim prigodnim dekoracijama koje garantiraju savršene praznike.

Foto: Pepa Oromí; Stajling: Olga Gil-Vernet

Kuća je mala, ali se sastoji od tri etaže: na prvoj je veliki dnevni boravak s kaminom, a par stepenica vodi do polukata gdje je kuhinja s blagovanjem. Iz ovog prostora usko stepenište vodi do dvije spavaće sobe – glavne i dječje, u kojoj su dva kreveta. Već na prvi pogled jasno je da je u ovoj kući uvijek užitak boraviti, naročito ako tome dodamo planinsko okruženje, svjež zrak i tišinu.

Foto: Pepa Oromí; Stajling: Olga Gil-Vernet

Vintage i rustikalni stil koji dominiraju kućicom pojačavaju pomno odabrane dekoracije. Riječ je detaljima koji odišu tradicijom, jednostavnošću i prirodnim štihom. Vijenci, kuglice, girlande, lampice, dekice, ukrasni jastuci, svijećice, velike čarape za poklone, zvijezde od kartona… stvaraju pravu čaroliju i pozivaju na uživanje.

 

Komentari