Plava, ružičasta i chevron parket: dobitna kombinacija za stan iz snova

Trendi nijansa tamno plave, nježne nijanse ružičaste i sive kao i uzorak riblje kosti prisutan na podnim oblogama od drveta i keramike stilski su zaštitni znak ovog predivnog interijera čije uređenje potpisuje poljski dizajnerski studio Shoko Design


Svaki novi projekt studija Shoko Design među ljubiteljima interijera izaziva veliko uzbuđenje i oduševljenje. Riječ je o mladim arhitektima koji vole u svojim radovima stvarati životne i privlačne interijere u kojima se vrlo lako možemo zamisliti. Odlika njihovih interijera jest da su uvijek sjajna kombinacija stilova, prije svega industrijskog i skandinavskog. Njihove projekte također karakteriziraju trendovi, prirodni materijali poput drveta te vintage elementi, s naglaskom na 60-te godine prošlog stoljeća. Tako je bilo i ovaj put u projektu uređenja dvosobnog stana u Poznanu.

Novi interijer ima upravo sve to, s tim da se ovaj puta u priču uplela tamno plava koja dominira kuhinjom. Jedan od motiva bio je i chevron uzorak, odnosno način slaganja obloga, poznatiji kao francuski vez, koji se nalazi u svakoj prostoriji, bilo da je prisutan kao parket ili keramika. Pored velike dnevne zone u stanu se nalazi i spavaća soba te kupaonica i toalet. Socijalna zona odijeljena je od ostalih prostorija zidom obloženim ciglom, koja je donijela dašak topline i industrijskog dizajna. Na neutralnu bazu bijele, sive i bež nanesene su nijanse nježno ružičasta te crna u vidu jakih stilskih akcenata koji su prostoru dali posebnu draž.

Komentari