SAVRŠEN BIJEG OD LJETNIH VRUĆINA: idilična oaza u blizini Plitvičkih jezera

Svega par kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera osvanulo je sjajno novo mjesto za smještaj i odmor, hotel „Palcich“ u Rakovici koje će gostima svidjeti zbog zelenog okruženja ali i zbog svoga izgleda kojem je posvećena velika pažnja

 

 

U neporesrednoj blizini Nacionalng parka Plitvička jezera, u općini Rakovica, otvoren je novi hotel s četiri zvjezdice koji nosi obiteljsko ime “Palcich” koji nas je privukao svojom pozicijom, ali i sjajno osmišljenim eksterijerom i interijerom.

Foto: Ivan Lončar

Riječ je o jedinstvenom hotelu koncipiranome tako da svoju ponudu objedinjuje na jednom mjestu i da svojim gostima pruži cjelovit proizvod i jedinstven doživljaj destinacije. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, koja posjetiteljima nudi mnogobrojne atrakcije poput Baraćevih špilja, sela Rastoke i zračne baze Željava, te aktivnosti poput  bicikliranja na više od 100 kilometara biciklističkih staza, jahanje, vožnja quadovima, zip line, planinarenje i trekking, kayaking, rafting i mnoge druge.

Foto: Ivan Lončar

Cjelokupni dizajn hotela je rađen je u želji da se svaki gost hotela osjeća kao kod kuće. Korišteni su prirodni materijali i blage, smirujuće boje, prije svega plava i siva te pastelne nijanse. Puno, masivno drvo u skladu je s okolišem te pruža osjećaj opuštenosti i ugode. Od predvorja hotela koji pruža osjećaj vlastitog dnevnog boravka, do samog interijera u sobama, naglasak je stavljen na osjećaj topline doma.

Foto: Ivan Lončar

S posebnom pažnjom uređeni su interijer i terasa restorana, koji se može pohvaliti selekcijom najboljih vina iz svih regija Hrvatske, a prati je i izvrsna gastronomska ponuda. Uz selekciju domaćih vina, gosti će moći isprobati i delikatese poput sira u pepelu, paškog sira i sira u teraninu, a svakako valja istaknuti i da se za doručak poslužuju ličke base – autohtona mliječna delicija, zatim lepinje, domaće kiselo mlijeko, kao i štrudla od domaćih jabuka.

 

Komentari