Lako se zaljubiti u ovih 35 kvadrata pod kosim krovom

Ovaj novoizgrađeni stan u potkrovlju u Stockholmu, površine 35 kvadrata savršeno je uređen mali prostor koji odiše profinjenom atmosferom doma.

 


Kao vjerojatno i vi, tako ni mi ne možemo odoljeti stanovima pod kosim krovom, naročito ako su uređeni u skandinavskom stilu. Ovaj stil idealan je za male i skučene prostore u kojima je manja visina stropa, jer on preferira svijetle, neutralne boje, jednostavnost i malo detalja. Sve su to elementi koji su dobrodošli u uređenju malih interijera.

Foto: Entrance Makleri

Stan u koji vas vodimo ima svega 35 kvadrata i tri prostorije – kupaonicu, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te malu spavaću sobu. Ima vrlo praktičan raspored i iznimno je funkcionalan.

Foto: Entrance Makleri

Uz prozor u centralnoj sobi nalazi se blagovaonski stol, a u nastavku je kuhinja po mjeri, kako bi se što bolje prilagodila kosini. S druge strane blagovaonskog stola je sofa i vrata koja vode u spavaću sobu.

Foto: Entrance Makleri

Dnevni boravak je dovoljno osvjetljen i prozračan zahvaljujući i dodatnim, krovnim prozorima.
Kuhinja je moderan i elegantan prostor, s izborom finih materijala i svime što je potrebno za kuhanje i pohranu. U njoj ima dosta spremišta za kuhinjski pribor i namirnice.

Foto: Entrance Makleri

Spavaća soba šarmantan je prostor sa svojim jedinstvenim kutovima. Unatoč maloj kvadraturi, u nju se uspio ugurati i bračni krevet te veliki ormar.

Foto: Entrance Makleri

Kupaonica je moderna i elegantna prostorija ali prije svega dobro isplaniranog rasporeda i funkcionalna pa je u nju stala i perilica rublja sa sušilicom. Zbog male kvadrature umjesto kade stavljen je tuš.

Foto: Entrance Makleri

 

Komentari