Viktorijansko skladište pretvoreno je u ugodan i moderan dom, no zadržani su izvorni elementi

Ovo je interijer u kojem će uživati oni koji vole spoj starog i novog te originalno uređenje koje se vodi trendovima nego nastoji iskazati karakter i ukuse vlasnika. Pogledajte kako je skladište postalo životni prostor!

 


Stari viktorijansko skladište prenamijenjeno je u stambeni prostor, a na svakome katu nalazi se po jedan veliki stan površine oko 200 četvornih metara.

Stan koji vam predstavljamo nalazi se na zadnjem katu i izvrstan je primjer modernizacije prostora u kojem su zadržani izvorni elementi.

Foto: The Modern House

OD SKLADIŠTA DO ŽIVOTNOG PROSTORA

Jedna od posebnosti ovoga prostora, nekadašnjeg skladišta, jest njegov dobar raspored ali i originalno uređenje koje se nije vodilo trendovima i stilovima koliko željom da iskaže karakter i osobnost vlasnika.

Foto: The Modern House

POGLED NA KANALE

Mnogima će se najviše svidjeti činjenica da se ovo bivše skladište nalazi u Londonu i ima balkon te pogled na Regent Canal i Battlebridge Basin, sliv kanala u četvrti King’s Cross. Okruženje skladištima i poslovnim zgradama kao i pogled na vodu donosi dašak industrijskog i lučkog štiha i čini život u ovom stanu posebnim.

Foto: The Modern House

DOBAR RASPORED STANA

U stanu se nalaze tri spavaonice, dvije kupaonice, jedan gostinjski toalet te velika otvorena dnevna zona.

Široki ulazni hodnik obložen policama od poda do stropa i ispunjen knjigama, vodi pored dviju spavaćih soba i kupaonica do prostrane dnevne zone koja se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice.

Foto: The Modern House

SPAVAĆA SOBA IMA SVOJU KUPAONICU I GARDEROBU

Iz dnevnog boravka postoji mogućnost ulaska u jednu od spavaćih soba. Riječ je o glavnoj spavaćoj sobi povezanoj s garderobom koja dalje vodi u veliku kupaonicu. Samostojeća crna kada i opeka na zidu daju industrijski štih ovoj prostoriji.

Foto: The Modern House

Druga, manja spavaća soba nalazi se odmah pored ulaza i njoj je pridružena kupaonica s tuš kabinom. Ovu sobu vlasnici koriste trenutno kao radnu i gostinjsku.

Foto: The Modern House

ZADRŽANI IZVORNI ELEMENTI

Vlasnici su uspješno sačuvali mnoge originalne značajke zgrade, poput zidova izloženih ciglama, nosača s strukturnim čelikom i originalnih Crittall prozora koja su bila u skladištu. Kombinirani su s modernim intervencijama poput suvremene kuhinje, rasvjete, plastičnih dizajnerskih stolaca itd.

Komentari