Elegantan dom u prekrasnom božićnom izdanju. Pogledajte fotografije!

Ovaj elegantni i udobni stan uređen je u klasičnom stilu kojeg su arhitekti prilagodili ukusu i potrebama četveročlane obitelji. Interijer je obogaćen moderno dizajniranim namještajem. A u božićnom dekoru interijer odiše toplinom i atmosferom punom čarolije.

 


Dizajneri iz studija Hola Design kreirali su moderan interijer u Varšavi koji odiše elegancijom, pritom imajući na umu potrebe kao i zahtjeve njegovih stanara – četveročlane obitelji.

Njihove želje su bile moderna francuska klasična estetika, uz zadržavanje udobnosti i funkcionalnosti. U skladu s tim osmišljen je životni prostor u kojem, otkrila je Monika Bronikowska, suvlasnica studija Hola Design, detalji igraju važnu ulogu. A sada su, u blagdanskom izdanju, detalji naročito došli do izražaja u ovom interijeru.

Foto: Yassen Hristov

Dizajneri su uravnotežili profinjenu eleganciju i dekorativnost s lakoćom modernog dizajna. Stan se sastoji od velike otvorene dnevne zone te tri spavaće sobe, hodnika, kupaonice i toaleta.

Foto: Yassen Hristov

Otvoreni dnevni boravak, ispunjen svjetlom i kuhinja povezana s blagovaonicom, stvaraju koherentan prostor za obiteljski život. Ovdje dominiraju tople nijanse kremasto bijele, sive i bež boje, dajući pozadinu za jače akcente. Smeđe kožne stolice, crni okviri svjetiljki i drvene površine stvaraju divan kontrast.

Foto: Yassen Hristov

U središnjem dijelu dnevnog boravka vlasnici se mogu opustiti na mekanoj kutnoj garnituri koja im je omiljeno mjesto za opuštanje. Upečatljivi stakleni stolovi sa zlatnim detaljima dodaju dašak ekstravagancije.

Foto: Yassen Hristov
Foto: Yassen Hristov

Zeleni i ljubičasto-zlatni ukrasi kao i svjetlucava svjetla ispunjavaju prostor blagdanskom toplinom i mirnim raspoloženjem. Suptilni ukrasi podsjećaju na organsku bliskost čovjeka s prirodom. Debelo, mirisno božićno drvce ponosno stoji u središtu dnevne sobe stvarajući bajkovitu atmosferu.

Foto: Yassen Hristov

Ugođaj roditeljske spavaće sobe stvara meko, tapecirano uzglavlje u bež boji. Maslinasto zlatne, zaobljene niše ispunjene atmosferskim svjetlom lampe pružaju udobnost. Delikatna bež dekoracija osvijetljena sićušnim lampicama podsjeća na božićni vijenac i dodaje izniman šarm interijeru.

Foto: Yassen Hristov

Komentari