WOW KAKAV HOTEL! Moderne kućice na drvetu koje zaslužuju 7 zvjezdica!

Zima, snijeg, niske temperature… za neke od nas zvuči magično, dok drugima zadaje samo muku. No, što kad bismo vam rekli da je zimu moguće provesti malo drugačije, a umjesto skijanja možemo izabrati boravak u – ni više ni manje – već u kućici na drvetu!

 

 

U izgradnji je najnoviji kompleks hotela za luksuzni odmor koji se nalazi u našem susjedstvu! U blizini austrijskog Kitzbühela uskoro će niknuti sasvim nove moderne kućice na drvetu koje potpisuje prestižni arhitektonski studio Peter Pichler Architecture.

Riječ je o hotelu s čak 7 zvjezdica koje garantiraju samo najbolje i za najizbirljivije goste. Inače, prvi hotel na svijetu s tom kategorijom je Burj Al Arab u Dubaiju, koji je otvoren 1998. i u kojem svaka soba ima svog batlera.

Foto: Peter Pichler Architecture / Planete Deco

 

Austrijske kućice na drvetu sinonim su za moderan luksuz, u kojem su u glavnom fokusu život u skladu s prirodom. Na cijeni su zbog svojeg spektakularnog pogleda na šumu prekrivenu snijegom.

Gosti će tako uskoro moći uživati u komoditetu, a svaka kućica imat će i master spavaću sobu s velikom kupaonicom. Velike staklene površine osiguravaju prirodno svijetlo, a kako svaka kućica gleda na svoju stranu, nikome se ne zaklanja pogled i osigurava se privatnost svakom gostu.

Možete li se zamisliti na zimovanju u ovim kućicama?

Foto: Peter Pichler Architecture / Planete Deco

 

Foto: Peter Pichler Architecture / Planete Deco

Izvor: Planete Deco

Komentari