STROPOVI KAO GLAVNI STILSKI AKCENT: prijedlog uređenja boravka, spavaće sobe i ulaznog prostora

Tražite efektne ideje i inspiraciju za preuređenje boravka, spavaće sobe ili ulaznog prostora u svoj (novi) dom? Nudimo vam idejno rješenje ovih prostorija koje potpisuje kineski dizajnerski studio YUlOnG Fu

 

 

Ako ste u potrazi za idejama za adaptaciju staroga ili namještanje svoga novoga doma i k tome ste ljubitelj skandinavskog i modernog dizajna, pronašli smo jedan projekt koji će vam sigurno biti od koristi. Riječ je idejnom rješenju dijela stana (nedostaju kuhinja i kupaonica) za mladi par, koji potpisuje kineski dizajnerski studio YUlOnG Fu.

Prijedlog uređenja vođen je glavnim zahtjevom vlasnika da njihov novi dom odiše jednostavnošću i prozračnošću, a dizajnerima su otkrili kako im je omiljeni stil skandinavski. No, željeli su da interijer bude s osobnim pečatom, ispunjen detaljima i da u njemu vlada životnost, unatoč prevladavajućim nijansama bijele, bež i sive, koje su bile njihov odabir.

3D vizualizacija: YUlOnG Fu

Dizajneri su im predložili na ovu neutralnu kolorističku paletu svijetlo zelene i plave akcente te originalna rasvjetna tijela.  Drvenim elementima unijeli su toplinu i atmosferu doma u prostor, a neobično postavljenim biljkama svježinu i razigranost. Ovako su stropovi postali jak stilski akcent u interijeru, zahvaljujući ne samo visilicama i ugradbenom rasvjetom nego i visećim teglama sa zelenilom.

3D vizualizacija: YUlOnG Fu

Ulazni prostor vodi u dnevni boravak te kako je mali i bez zidova, postao je njegov dio. Unutar ovoga otvorenog prostora nalazi se i stol s blagovanjem i komodom i policom prepunima zanimljivih detalja.

Spavaćom sobom dominiraju bež nijanse drveta od kojeg je napravljeno uzglavlje koje funkcionira i ka polica i noćni ormarić te stoga nije potrebno bilo drugim dekoracijama ukrašavati ovaj akcentni zid. Tako se stvorio pročišćen prostor i lakoća koja osvaja.

 

Komentari