SKRIVENI LUKSUZ U ŠIREM CENTRU ZAGREBA: zavirite u novi projekt studija Mirjana Mikulec, obiteljski stan na elitnoj adresi

U suradnji s Mastercardom vodimo vas u luksuzan obiteljski dom od 107 kvadrata.  Stan je smješten u prizemlju zgrade u elitnom dijelu Zagreba i sastoji se od tri zone – spavaće, dnevne i servisne

 

 

Cjelokupno uređenje povjereno je studiju Mirjane Mikulec koja je sa suradnicima stan dovela do savršenstva. Uz dizajnerske komade namještaja posebno se vodilo računa o vintage namještaju koji su klijenti poželjeli ostaviti. Riječ je o namještaju za koji su vlasnici sentimentalno vezani. Odlično je uklopljen jer je cijeli prostor obojen u bijelo pa je bilo lako povezati priču starog i novog.

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Posebnost dnevnog boravka je u tome što se iz njega na čak tri strane pruža pogled na obližnju šumu. Ima izlaz na prostranu terasu koja poziva na odmor, uživanje i zaboravljanje obveza. Spavaći dio odvojen je od ostalih prostorija i garantira potpuni mir. U sobama, kao i u cijelom stanu, prevladavaju neutralne nijanse pa je cjelokupni dojam podignut efektnim tapetama unutar štukatura.

Veliki garderobni prostor uređen je kao “hodnik”  iz kojeg se ulazi u spavaće sobe. Zahvaljujući ormarima koji se protežu do stropa ima dovoljno mjesta za pohranu stvari pa u spavaonicama nije bilo potrebe za unošenjem više namještaja od potrebnog – kreveta i noćnog ormarića.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Kuhinja je u zasebnoj prostoriji pa je zbog nedostatka kutka za blagovanje pametno iskorištena pozicija ispod prozora za postavljanje šanka. Gornji elementi nalaze se samo na jednom zidu čime je prostor ostao prozračan.  Boje elemenata usklađene su s pločicama koje su vlasnici željeli zadržati. Zato je odabrana kombinacija svijetle i antracit sive.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri s materijalima iz Elgrada / Foto: Ivan Črepić

Za razliku od ostatka stana u kojem su boje svedene na minimum, kupaonica je razigrana zanimljivom vintage keramikom i zelenilom. Kakve još detalje krije ovaj prekrasan stan pogledajte u video prilogu.

 

PROJEKT: MIRJANA MIKULEC INTERIJERI / FOTO: IVAN ČREPIĆ

Pratite i dalje našu stranicu indizajn.rtl.hr jer ćemo vam u narednim danima savjetovati kako uz proizvode iz hrvatskih trgovina postići ovakav izgled u svom domu i to uz popust na plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama.

 

Komentari