INSTAGRAM INSPIRACIJA: 3 influencerice koje će vas oduševiti svojim stanovima (i ormarom)

Pinterest i Instagram i dalje su nam omiljena virtualna mjesta za inspiraciju, kako za modne kombinacije, gastronomske delicije, tako i za dekoriranje doma.


 


Lockdown koji je obilježio prošlu i veći dio tekuće godine nagnao je mnoge Instagram zvijezde da urede svoja četiri zida i pokažu kako izgledaju njihovi stanovi.

Zato smo izdvojili tri inspirativne Instagram modne influencerice kojima je zajedničko nepogrešiv stil, kako u odijevanju, tako i u uređenju doma.


1. @monikh

Foto: @monikh

Ovu simpatičnu Britanku na Instagramu prati prava vojska pratitelja, što ni ne čudi s obzirom na to da gaji jedinstven, ali jednostavan i ležeran stil odijevanja. Istu je formulu Monikh upotrijebila i za uređenje svog doma koji nerijetko privuče jednaku pažnju kao i njene odjevne kombinacije.

Iako jednostavan i inspiriran minimalizmom, dom ove influencerice s londonskom adresom sve je samo ne dosadan. Svijetlim zidovima i jednostavnim komadima namještaja Monikh je pridružila prirodne i organske oblike te materijale. Njenim dnevnim boravkom i blagovaonicom dominiraju tek pomno odabrani komadi poput stabla masline na terasi, velikog fikusa i njenim pratiteljima omiljene goleme školjke koja joj služi kao zdjela za voće.

Foto: @monikh

Njezina četiri zida pravi su dokaz da jednostavnost u kombinaciji s nekoliko upečatljivih komada stvara itekako impresivan interijer.

Foto: Monikh.com

 

Foto: Monikh.com

 

Foto: @monikh

Inače, ova je influencerica i redovita kolumnistica za britanski WhoWhatWear. Čitatelje uveseljava svojim izborom odjevnih komada, ali i onih za dom. Trenutno uživa na medenom mjesecu s novopečenim suprugom i iščekuje prinovu, pa jedva čekamo da s Instagram zajednicom podijeli i fotke baby sobe.


Foto: @monikh

 


2. @wethepeoplestyle

Jessie Bush fotografkinja je rodom s Novog Zelanda, a njen stan na londonskoj adresi pravo je vrelo inspiracije za sve ljubitelje umjetnosti i eklektičnih te vintage komada.

Jessie sa suprugom i psićem upravo seli na novu adresu. Tako je sa svojim followerima zasad podijelila nekoliko fotografija kuhinje i dnevnog boravka.

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

Inače, Jessie je ljubiteljica hrvatske obale koju nerijetko opisuje kao predivnu i rado o njoj dijeli savjete za sve koji su zainteresirani za posjet Lijepoj Našoj. O Jadranu je pisala i na svom uspješnom blogu wethepeople.com koji vrvi modnim savjetima, divnim destinacijama i kratkim crticama iz njezina života.

Dok čekamo nove fotografije na kojima možemo zaviriti u ostale prostorije njenog novog stana, prisjetili smo se i odličnog interijera na prošloj adresi.

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

 

Foto: @wethepeoplestyle

3. @_jessicaskye

Jessica Skye jedna je od trenutno mnogima omiljenih modnih blogerica, a pratitelje svakodnevno uveseljava svojim monokromatskim i cjenovno pristupačnim outfitima.

Bivša PR-ovka prije nedavno je zamijenila londonsku vrevu za tihu i mirnu atmosferu britanskog obalnog gradića. To opisuje kao najbolji potez u životu, a interijer njene nove kuće mami uzdahe mnogih followera.

INSTAGRAM INSPIRACIJA: svi su poludjeli za sofama i foteljama koje imaju naslonjače u obliku školjke

Foto: @_jessicaskye

 

Foto: @_jessicaskye

 

Foto: @_jessicaskye

Posebno atraktivna je Jessicina spavaća soba u kojoj najčešće objavljuje svoje odjevne kombinacije, ali i druge prostorije njenog doma nimalo ne kaskaju po pitanju stila.

Novootkrivena strast prema interijerima procvala je kada se preselila na novu i mirniju adresu, pa sada uživa u mirnom tempu i svemu onome što u Londonu nije stigla.

Foto: @_jessicaskye

 

Foto: @_jessicaskye

 

Foto: @_jessicaskye

 

Foto: @_jessicaskye

 

Komentari