Popularna pjevačica i blogerica odlučila je prodati svoj prekrasni stan

Švedska pjevačica i blogerica Bianca Ingrosso odlučila je prodati stan od 60 četvornih metara u Stockholmu. Prekrasan stan prepun svijetla i stila, inspiriran skandinavskim stilom i klasikom odnedavno je u prodaji.

 

Dok kod nas tek polako raste svijest o tome koliko je bitno i stilski dotjerati nekretninu prije nego što je odlučimo prodati, vani je to uobičajena i gotovo neizostavna praksa. Jedan od takvih primjera je i stan poznate švedske pjevačice i blogerice Biance Ingrosso koja je odlučila prodati svoj prekrasno uređeni stan u središtu Stockholma od 60 četvornih metara u kojem je živjela dvije godine.

Stan se sastoji od dnevne zone te spavaće sobe, kupaonice, garderobe i hodnika. Dnevna zona je otvoreni prostor koji sadrži prostranu bijelu kuhinju, elegantno blagovanje s tapeciranim stolicama te dnevnu sobu inspiriranu klasikom i skandinavskim dizajnom, dok je spavaonica nadahnuta onim hotelskima, s prekrasnom bijelom policom za modne dodatke u koju je integriran i san svake djevojke – stol za šminkanje. Hodnik osim komode i police za odlaganje torbica iza zavjesa skriva i garderobu.

Zbog velikog broja vanjskih otvora i odabira svijetlih neutralnih boja kao osnovnih stan je prozračan i svijetao, te u njemu vladaju moderna elegancija i skandinavski stil. Svijetle nijanse sive i bijele skladno se stapaju s toplom bojom drveta te nježnim pastelnim tonovima ružičaste, a poseban chic dodatak su detalji od mjedi, mramora i baršuna.

 

Komentari