Simfonija ružičaste i sive u stanu za najam: dizajneri su uredili interijer u kojem bi i sami željeli živjeti

Dvosobni stan u Kijevu vlasnici su odlučili dati u najam pa je uređenje diktirala njegova namjena. Pogledajte finalni izgled i inspirirajte se za svoj dom, apartman ili stan koji imate namjeru izdavati!

 

 


Predstavljamo vam projekt kijevskog Alta Idea Design Studija, uređenje dvosobnog stana za najam. U konceptu uređenja dizajneri su imali odriješene ruke, a rezultat je jednostavan interijer s dozom moderne romantike i klasike. Dizajneri ističu kako su ustvari stvarali interijer u kojem bi i sami željelji živjeti.

Foto: Andrej Bezuglov

Izvorni raspored stana nije im se previše sviđao pa su stoga uklonili neke elemente i pregradne zidvoe kako bi uklonili neke elemente i pregradne zidove. Tako se stvorila veća funkcionalnost i praktičnost.

Promjenom rasporeda dizajneri su uspjeli napraviti veliki walk-in ormar i prostranu dnevnu zonu s ogromnim prozorima koji gledaju na jezero.

Foto: Andrej Bezuglov

U dnevnom prostoru nalazi se kuhinja u obliku slova U koja seže do stropa, ugradbena perilica posuđa, hladnjak i ormari s dovoljno prostora za pohranu. Kuhinja istovremeno odiše elegancijom i maksimalno je funkcionalna. Kako je riječ o stanu za najam, umjesto klasičnog blagovaonskog stola stavljen je šank koji ima tu ulogu.

Foto: Andrej Bezuglov

Dizajneri su prvotno razmišljali da u dnevni prostor postave TV, ali su kasnije odbili tu ideju. Željeli su da dnevni boravak s prekrasnim pogledom i nevjerojatnim zalascima sunca potakne goste koji odsjedaju u stanu na uživanje u prirodi i društvu.

No, TV u stanu ipak postoji – smješten je u spavaću sobu kako bi se vlasnici prije spavanja mogli prepustiti uživanju i udobnom ležanju uz dobar film ili glazbu.

Foto: Andrej Bezuglov

Za pohranu odjeće, posteljine i drugih stvari pobrinuo se ogroman ormar od zida do zida, smješten u spavaću sobu. Ljubiteljima elegancije i luksuza vjerojatno će se najviše svidjeti kupaonica u kombinaciji sive i mramora.

Foto: Andrej Bezuglov
Komentari