MODERAN DOM: neodoljivi detalji za prekrasan Božić u pastelnim nijansama

Što kažete na malo utjecaja sa zapada Europe ovog Božića? Točnije, inspiraciju smo pronašli kod nizozemskog brenda VT Wonen.

 

 

Dizajner interijera Cleo Scheulderman osmislio je nekoliko čarobnih božićnih dekoracija u zagasitim pastelnim nijansama plave i zelene koje su se harmonično uklopile u suvremen interijer.

Uz prirodne dekoracije napravljene od bora i drugih biljaka, tu su i nezaobilazne svijeće koje daju toplinu interijeru, dok metalizirani zlatni i srebrni ukrasi daju poseban šarm skladno uređenom prostoru.

Osim zimzelene, boja koja se proteže interijerom je i pastelno plava, baš kao i sivo-plava nijansa uz koju svaki interijer u isto vrijeme izgleda moderno i luksuzno.

Foto: VT Wonen / Planete Deco

SVE JE U DETALJIMA

Trendi papirnati lampioni u obliku zvijezda posebno lijepo izgledaju kada se kombinira nekoliko veličina i boja. Drveni borići, paketići zamotani u lijepi papir, mašne, ukrasi i zlatne zvjezdice, božićni vijenac… sve su to dobro poznati detalji koji nadopunjuju cijelu blagdansku priču.

Foto: VT Wonen / Planete Deco

Ove sjajne fotografije sigurno će inspirirati sve ljubitelje pročišćenog dizajna, a možda i klasičarima zapne za oko neka dobra ideja.

Izvor: Planete Deco

Komentari