Pogledajte kako je poznata dizajnerica uredila svoj dom za blagdane

Popularna američka stilistica i dizajnerica interijera Emily Henderson odškrinula je vrata svoga predivnog obiteljskog doma u Los Angelesu kako bismo vidjeli njegovo čarobno blagdansko izdanje

 

Emily Henderson dobro je poznato ime svim ljubiteljima interijera i dizajna i izvan granica SAD-a. Ova stilistica i dizajnerica karijeru je počela prije nešto više do 10 godina i u tom kratkom vremenu stekla veliku popularnost. Ima svoju emisiju na tv kanalu Secrets of Stylist te vrlo posjećen blog Style by Emily Henderson. Povremeno voli pokazati i svoj dom javnosti, a ovaj puta je to odlučila učiniti u vrijeme blagdana. Baš kao što je bilo za očekivati, njezin dom u Los Angelesu, u kojem živi sa suprugom, sinom i kćeri odiše jednostavnom, prirodnom ljepotom i u vrijeme Božića. Emily inače voli prirodne materijale, vintage detalje i općenito tople, nepretenciozne interijere, što se ogleda i u njezinom životnom prostoru.

U vrijeme Božića obilno je osvježen zimzelenim drvećem i granjem od kojeg su spletene girlande i vjenčići te  su im suptilno dodane lampice i dekoracije. Centralno mjesto u dnevnom boravku zauzima božićno drvce na kojem su kuglice i drugi ukrasi kombinacija bijele, srebrne, zlatne i bakrene boje. Uokvirene i obješene fotografije njezine djece daju poseban stilski pečat boru. Drvce je smješteno u izbočeni dio sobe jer tako zauzima najmanje mjesta, a usto pruža prekrasan prizor kada se noći dom gleda izvana. Dio božićnih dekoracija su neizbježne čarape za poklone koje je Emily objesila o starinsku komodu.

Komentari