Stan u kojem caruju jednostavnost i elegancija. Zavirite u novi projekt studija Mirjane Mikulec

Predstavljamo vam novi projekt studija Mirjane Mikulec, uređenje stana od 110 kvadrata u novogradnji. Prema zahtjevu klijenata, stanom dominira jednostavan dizajn.


Četverosobni stan u koji vas vodimo smješten je u  novogradnji u širem centru Zagreba, a studio Mirjane Mikulec imao je zadaću urediti ga u potpunosti.

“Stan ima 110 kvadrata. U njemu se nalaze dvije kupaonice, tri spavaće sobe i otvoren dnevni prostor s kuhinjom, blagovaonicom i dnevnim boravkom. Uređenje je jednostavno, no s malim pomakom kako bi se izbjegla monotonost. U većem dijelu stana, korišteni su dekori u neutralnim tonovima pa je tako i baza stana poprilično smirena”, otkriva nam dizajnerica Mirjana Mikulec.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Ona i njezin tim u uređenju su se vodili željom klijenata koji su htjeli da dizajn bude jednostavan ali ne i dosadan pa su zato birali primjerice ovu sofu u zelenkastom tonu, otvorenu policu kao i zanimljivu rasvjetu.

Način uređenja dnevne zone proteže se i u spavaćoj sobi pa tako i ovdje dominiraju nježni tonovi s tek malim pomakom koji smo napravili dekorom drva na dijelu elemenata po mjeri ali i odabirom zelene fotelje”, opisuje prostor dizajnerica.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Osim master spavaće sobe, u stanu se nalaze i dvije dječje sobe. One izgledom odskaču od ostatka interijera jer su glavnu riječ pri uređenju imali mladi vlasnici. Tako je ona djevojačka u tamno crvenim tonovima, sa zlatnim detaljima, dok je ona za dječaka u sivim nijansama.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Darko Mihalić

Budući da se radi o namještaju koji se selio iz prijašnjeg stana, bilo je potrebno prilagoditi ga prostoru i upravo iz tog razloga krevet je pozicioniran kod ulaza, što nije uobičajen način ali je svakako vrlo zanimljiv.

Ako ste ljubitelj jednostavnosti s malim odmakom, sigurni sam da će vas ovaj stan inspirirati za uređenje vlastitog.

 

Komentari