Imamo za vas novu proljetnu liniju posteljine od obožavanog pamuka

Nova posteljina stvara onaj savršeni osjećaj ugode kao rijetko koji drugi detalj u sobi. Spavaća soba kao najintimnija prostorija doma tako postaje prava zona opuštanja. Mirjana Mikulec osmislila je za proljeće novu cvjetnu liniju posteljine napravljenu od visoko kvalitetnog pamuka

 

 


Zašto je pamuk savršen odabir za posteljinu? Riječ je o prirodnom materijalu zahvaljujući kojem koža diše tijekom noć pa je svakako dobar izbor za sve koji imaju osjetljivu kožu. Odgovara i asmatičarima jer je riječ o hipoalergenom materijalu otpornom na prašinu i grinje.

Za kvalitetan san važno je da posteljina i jastučnice veličinom odgovaraju poplunu i jastucima, a plahta mora savršeno pokrivati madrac, ne samo po dužini, već i po visini.

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: IVAN ČREPIĆ

MIRJANA MIKULEC INTERIJERI/FOTO: IVAN ČREPIĆ

Dizajnerica interijera navodi što ju je inspiriralo za novu liniju: „ Ideja je bila proljeće. Upravo zato je oduka pala na čak četiri pastelne boje. Nježne nijanse ružičaste, sive, zelene i vječne bež krasi nenametljivi motiv latica.

Pri izboru boja i motiva, uvijek mi je polazna ideja posteljina koja izgleda skladno u većini spavaćih soba, bez obzira na stil i postojeću paletu boja koja u njima prevladava.“ 

 

Komentari