Novo, funkcionalnije lice predsoblja koje nije obnavljano 30 godina

Pogledajte kako se predsoblje može sjajno i efektno obnoviti uz manje zahvate i to bez skidanja podne obloge – keramičkih pločica koje vlasnici nisu željeli razbijati i stvarati dodatne troškove te se boriti s prašinom.

 


Ulazni hodnik obiteljske kuće nije bio renoviran trideset godina, pa su podovi dotrajali, kao i namještaj koji je usto nabavljan u nekoliko etapa tijekom vremena što je stvorio stilski nesklad. Rijetko koje predsoblje izgleda atraktivno nakon što desetljećima nije obnavljano, a naročito ono čiji izgled nije bio planski osmišljen.

InDizajn

Vlasnici su poželjeli nove podne obloge umjesto stare keramike neatraktivnog uzorka, preko kojega je bio još manje privlačan dugi tepih. Pored novih obloga poželjeli su i novi ormar za cipele kao prostor za vješanje jakni i kaputa.

Također, konačno je na obnovu došao i mali ugradbeni ormarić ispod stepeništa, koji je u međuvremenu ostao bez ručke, a zbog tepiha se teško i otvarao. Dizajnerica Mirjana Mikulec sa svojim timom predložila je vlasnicima umjesto keramike laminat.

InDizajn

Laminat je izvrstan odgovor na želje vlasnika koji nisu htjeli micati keramiku – brzo i se i jednostavno postavlja, a nije veliki financijski izdatak. Odabran je laminat s aqua plus karakteristikama, koje ga čine iznimno otpornim na vlagu, što je potrebno ovom prostoru budući da se u njega ulazi s ulice.

 

InDizajn

Kako je tekao cijeli proces preobrazbe ulaznog prostora u ovom obiteljskoj kući, pogledajte u video prilogu!

Komentari