LA CASA MIME’S: fenomenalno novo mjesto za ljubitelje lijepih interijera i dobre hrane

Nakon dvije lokacije u Zagrebu, restoran Mime’s otvorio je svoju istarsku podružnicu u idiličnom okruženju u Svetvinčenatu. Zavirite se i uživajte u lijepom interijeru!

 


Restorani nikada nisu bili samo mjesta u kojima se uživa u hrani i piću, ispituju nove kuhinje i recepture te se druži s dragim ljudima, nego i prostori koji plijene svojim izgledom i koje volimo upravo i zbog toga. Mnoge restorane pamtimo po ugodnom ambijentu. Mime’s je svakako jedan od njih, pa će ljubitelje gastronomije i lijepih interijera obradovati vijesti da ovaj restoran ima novu podružnicu.

Bistro Mime’s u Zagrebu: uz zanimljiva jela, glavni adut je savršeno uređen interijer


Foto: Petra Ria

Nakon uspješnih projekata, restorana u Zagrebu (bistroa u Petrinjskoj i tratorije na Vrbanima), otvoren je novi restoran La Casa Mime’s u Istri, u prekrasnom malom mjestu Svetvinčenat. Novi restoran, kao i dva prethodna, osvaja svojim izgledom te je izuzetno estetski privlačan prostor.

Mime’s Trattoria: mjesto koje će vas oduševiti i svojim ugodnim i šarmantnim izgledom


Foto: Petra Ria

Idlično okruženje i sadržaji koje pruža Istra, već su odabno poznati. Vrhunska vina, ukusna hrana i nestvarni pejzaži nešto su čemu težimo kako bi pobjegli od užurbane svakodnevice. A Mime’s ima sve to i još izvrsno uređen i šarmantan interijer kao i eksterijer koji je uronjen u prirodni okoliš koji donosi mir, privatnost i svježinu zelenila.

Foto: Petra Ria

Na samom ulazu u restoran nalaze se velike amfore i drva maslina koje podsjećaju na Italiju, a svaki segment unutar restorana pomno je biran. Raskošan šank svakako prvi krade pažnju, a svaki detalj odiše fenomenalnim stilom u kojem se isprepleće moderno i tradicionalno. Spoj starog i novog ogleda se i na meniju.

Foto: Petra Ria

Jednostavno, a opet toliko estetski posebno mjesto, posebnu pažnju posvećuje uvijek svježim sezonskim namirnica, a svi suhomesnati proizvodi i sirevi nabavljaju se od lokalnih OPG-ova kako bi se istaknula dodatna vrijednost autohtone ponude.

 

Komentari