LOFT S VELIKOM TERASOM: neodoljivi stan na dvije etaže usred New Yorka

Loftovi su specifični za stare industrijske zgrade usred New Yorka, a jedan takav nam je zapeo za oko…

 

 


Suvremen industrijski dizajn i moderan luksuz odlike su koje opisuju sjajan preuređeni loft u zgradi iz 1868. koju potpisuje arhitekt John Kellum u Greenwich Villageu. Riječ je o jednoj od najpopularnijih stambenih zgrada u New Yorku koja ima i svojeg vratara, praonicu rublja, sobu za bicikle, kao i terasu na zadnjem katu koju mogu koristiti svi stanari.

Foto: Compass

Loft je inače dostupan i za najam na Compass.com, a uključuje dnevnu sobu su kuhinjom, te spavaću sobu i kupaonicu. Visina stropa od 4,5 m visine osigurava puno prirodnog svijetla. Poseban bonus je i privatna terasa od cca 9 metara kvadratnih.

 

Na donjoj etaži je dnevni boravak s kliznim prozorima i vratima koja vode na vanjski prostor. Zamislite samo kako bi bilo lijepo popiti prvu jutarnju kavu ili čašu omiljenog pića u večernjim satima… Tu je i mala kuhinja otvorenog koncepta, pa je prostor idealan za druženje.

Foto: Compass

Na gornjoj razini smjestila se spavaća soba i kupaonica. Cijeli stan je vrlo skladno uređen, tek su ubačeni naglasci u plavoj i prirodnoj boji drveta i karamele. Tako se pomalo rustikalni stil sjajno uklopio u njujoršku džunglu.

Zavirite u našu galeriju i inspirirajte se!

Komentari