Renovirani starinski stan voli originalne detalje i snažne kontraste

Trosobni stan u koji vas vodimo nalazi se u Stockholmu i trenutno je za prodaju. Vlasnici su ga dotjerali kako bi postigli što veću cijenu, a nama ponudili izvrstan izvor inspiracije!

 


Ovaj jednostavno ali i iznimno ugodan i lijep stan u Stockholmu je jedan od interijera u kojem se lako možemo zamisliti da živimo, zar ne? Vlasnici su ga dotjerali kako bi ga lakše prodali, a mi smo ga pronašli na stranici agencije Alvhem.

Foto: Alvhem

Riječ je o trosobnom stanu koji se nalazi u zgradi koja će uskoro proslaviti 100-i rođendan. U međuvremenu je nekoliko puta doživio renovaciju, a posljednja ga je učinila modernim i funkcionalnim te posve prilagođenim suvremenom načinu života. Renovacije su donijele i bolje rješen skladišni prostor.

Foto: Alvhem

Velika prednost ovoga stana je velika količina dnevne svjetlosti koja dopire u njega. Zahvaljujući prozorima u dva smjera, prirodna svjetlost dopire s istoka i zapada, a veliki prozori pružaju pogled na zelenilo, kako prema onom u unutarnjem dvorištu, tako i prema ulici i parku što se nalazi preko puta zgrade. Tako se donekle kompenzira nedostatak balkona, kojeg zgrade starijeg datuma često nemaju.

Foto: Alvhem

Hodnik vodi u otvoreni dnevni prostor koji se sastoji od kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka, a prolaskom pored kuhinje odlazi se u kupaonicu i dvije spavaće sobe – roditeljsku i tinejdžersku.

Foto: Alvhem

Nas je očaralo puno toga u ovom interijeru – od jednostavnog stila uređenja, opuštene i ugodne atmosfere, preko prekrasnih originalnih etalja i upečatljive visine stropa pa sve do efektnih kontrasta i otvorenog tlocrta dnevnog prostora.

Foto: Alvhem
Komentari