FUNKCIONALAN, MODERAN, LUKSUZAN: zavirite u stan modne influencerice

Uvijek smo u potrazi za lijepim interijerima, a jedan takav smo pronašli kod američke blogerice i influencerice Ashley Robertson. Zavirite u njezin novi dom u Teksasu…

 

Kada je Ashley Robertson odlučila urediti svoj dom u Teksasu, bilo je važno da prostor bude funkcionalan za svakodnevni život. A kada ti je posao javan, a dom služi kao kulisa za modne priče i sve ostale sadržaje koje stvaraš za svoj blog The Teacher Diva, tada se u priču uključila i dizajnerica Ginger Curtis koja je ideje za uređenje podijelila za portal My Domain.

Foto: MARY HAFNER

Znali smo da će Ashley svoju kuću koristiti kao pozadinu sadržaja za svoj blog i kanale na društvenim mrežama.  Željeli smo da njezin dom bude funkcionalan i za svakodnevni život“, rekla je dizajnerica. Inače, Ashley vodi popularan lifestyle blog, te ima preko 286 tisuća pratitelja na Instagramu.

>> Divan spoj klasičnog i modernog u obiteljskoj kući čije uređenje potpisuje studio Mirjane Mikulec

Foto: MARY HAFNER

Osjećam da je dom prirodan produžetak vlastitog stila. Volim neutralne nijanse, funkcionalnost i malo glamura“, kaže vlasnica u čiji su se pročišćeni stil zaljubili mnogi pratitelji. „Nismo žrtvovali stil radi ljepote – postigli smo oboje“, zaključuje Ashley kojoj je ipak najdraži dio ured koji je složila u modernom ali glamuroznom stilu. Poseban detalj su ružičaste fotelje i umjetnost na tamnom zidu, dok je radna ploha u svijetlom drvetu.

Zavirite u dom američke influencerice i inspirirajte se!

Komentari