Divan spoj klasičnog i modernog u obiteljskoj kući čije uređenje potpisuje studio Mirjane Mikulec

Zavirite u najnoviji projekt studija Mirjana Mikulec interijeri, ugodan obiteljski dom koji se prostire na 230 četvornih metara. Odlikuju ga elegancija, moderna klasika i profinjenost.

 

 

Elegancija, klasika, dašak luksuza i bogate, teške bogate tkanine ne isključuju udobnost, modernost ili pak funkcionalnost. U to se možete uvjeriti na primjeru interijera koji potpisuje studio Mirjana Mikulec interijeri. Riječ je o kući za četveročlanu obitelj koja plijeni svojom profinjenošću te efektnom kombinacijom stilova – kroz cijeli interijer vješto se isprepliću klasika i moderni stil, što je i bila želja vlasnika. Već sam ulazni prostor najavljuje što možemo očekivati od ostatka kuće koja se sastoji od dvije etaže te podrumskog prostora. Naime, odabir boje zida u hodniku kao i crni akcenti odišu elegancijom, a odlično se nastavljaju na blagovaonicu, boravak i kuhinju koje slijede u nastavku.

 

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Željena doza luksuza postigla se materijalima poput baršuna, mramora te zlatnih akcenata. Dojam luksuza postigao se i upečatljivim rasvjetnim tijelima, štukaturama, prebogatim tkaninama i materijalima, a moderne linije namještaja i unošenje jake plave boje spajaju klasične i moderne elemente u jednu cjelinu. Prva etaža sastoji se od dnevne zone, a druga, privatna, od spavaćih soba i zasebnog garderobnog prostora u kojem dominiraju bijeli elementi. U glavnoj spavaćoj sobi dominiraju zidovi koje krase tapete s kontrastnim prugama. Krevet bogatog uzglavlja nasuprot suvremenom rasvjetnom tijelu i detaljima definiraju spoj odabranih stilova.

Projekt: Mirjana Mikulec interijeri / Foto: Saša Lisjak

Jedina iznimka u dominantnom stilu uređenja moderne klasike je podrumski prostor namijenjen za druženja koji je inspiriran rustikom i industrijskim stilom, te je već postao omiljeni kutak vlasnika i njihovih prijatelja. Studio Mirjane Mikulec opremio je u kući i dvije, potpuno različite kupaonice – jedna je elegantna s keramikom u dekoru bijelog mramora, dok je druga, u kojoj je kombinirano nekoliko dekora i materijala, nešto odvažnijeg dizajna. Također, u kući se nalazi i jedan wc u kojem se kombiniranjem plave boje, zlatnih detalja i kamena dobilo jako zanimljivo rješenje.

 

Komentari