LUKSUZNE KUPAONICE: zavirite u najintimniji kutak hollywoodskih zvijezda

Posebni uzorci i motivi pločica, luksuzni materijali, prirodni kamen… kupaonice hollywoodskih zvijezda često su nedostižni san mnogih. No, mi smo se bacili u istraživanje i pronašli nekoliko odličnih ideja!

 

 

Kada hollywoodske zvijezde uređuju dom, onda se rijetko kada priča o budgetu. Ipak, uspjeli smo zaviriti u najintimnije prostorije svjetskih celebrity imena, piše Architecural Digest.

Krenimo redom u obilazak…

 

1. Ellen DeGeneres i Portia de Rossi
Dom slavne komičarke uređen je u minimalističkom tonu, a u kupaonici je centralno mjesto zauzela dvostruka kabina za tuširanje u koju komotno mogu stati dvije osobe.

Foto: Roger Davies

 

2. John Legend i Chrissy Teigen
Kupaonicu slavnog para dekorirao je Don Stewarts, a antikni kamen u antracit boji, pravi je odabir za suvremenu obitelj.

Foto: Roger Davies

 

3.Jennifer Aniston
Slavna “Prijateljica” zamislila je svoju kupaonicu kao spa. Umirujuća atmosfera čeka vas već na samom ulazu u prostoriju.

Foto: Scott Frances

 

4. Jillian i Patrick Dempsey

Glavna kupaonica slavnog para dizajnirana je u neutralnim tonovima prirodnog kamena, a posebni šarm daje antikni komad namještaja i veliko ogledalo ormara koje povećava prostor.

Foto: Roger Davies

 

5. Cindy Crawford i Rande Gerber

Slavni supermodel i njezin suprug često uživaju na odmoru u Meksiku, a tamo su uredili i minimalističku kupaonicu otvorenog tipa. Jednostavnog dizajna i predivnog pogleda prema oceanu.

Foto: Björn Wallander
Komentari