UDOBNO, ELEGANTNO I TOPLO: moderan dom sa sjajno osmišljenim stropovima

Vodimo vas u predivan i elegantno uređen interijer koji su prije dvije godine uredili dizajneri iz španjolskog studija Egue y Seta. U njemu je načinom uređenja postignuta ne samo željena elegancija, nego i udobnost i toplina

 


Interijer u koji vas danas vodimo izvrstan je primjer kako se u modernim elegantnim interijerima može postići toplina i udobnost. U ovom slučaju za to su zaslužni dizajneri iz španjolskog studija Egue y Seta.

Prostrani stan od 90 četvornih metara nalazi se u Barceloni i sastoji od velike dnevne zone te dviju spavaćih soba kojima odiše trenutno vrlo popularna i tražena atmosfera hotelskih soba.

Foto: Vicugo

Dnevna zona sastoji se od dvije velike prostorije povezane s dva velika otvora, a pažnju u boravku plijene spušteni stropovi u vidu gipsanih greda koji unose dinamiku u prostor. Posebnost dnevnog boravka je i podoma od keramike, prema želji vlasnika koji su željeli da interijer bude praktičan za održavanje.

 

Foto: Vicugo

U kuhinji i blagovanju su također spušteni stropovi ali u vidu modernih drvenih panela u koje je integrirana led rasvjeta koja daje, osim dodatnog osvjetljenja i lijepu i ugodnu atmosferu u prostor.

Foto: Vicugo

Spuštenim stropovima s led svjetiljkama stvorio se vješto efekt lažnog krovnog stropa. Čitav prostor oplemenjen je drvom te akcentima u smirujućim i istovremenom osvježavajućim nijansama zelene, ljubičaste i plave.

Foto: Vicugo

 

Komentari