PASTELNA ČAROLIJA S “IN” DETALJIMA: evo kako postići ovakav izgled u svome domu

Novo, svježe, drugačije… zavirite u idejni projekt koji je inspiriran pastelnim nijansama zahvaljujući kojima je postignut dojam zaigranosti i prozračnosti.

 

 

Tko bi odolio pastelnim nijansama? Nije ni dizajnerica Elena Ivanova koja je osmislila interijer ovog sjajnog stana, dok 3D vizualizacije potpisuje Evgenia Belkina. Interijer uključuje prekrasnu dječju spavaću sobu s integriranom igraonicom – dok je roditeljska soba ujedno i dnevna. Čak je i kuhinja u pastelnim tonovima, dok drveni elementi poput ratana daju na ravnoteži.

 

DNEVNA ZONA & KUHINJA

3D vizualizacija: Evgenia Belkina

 

Kako nema dovoljno mjesta za dvije sobe, dnevna soba spojena je sa spavaćom. Tako je u jednom dijelu osmišljen praktičan boravak s TV jedinicom, dok je u drugom kutu podesivi krevet – kada nije u funkciji sakriven je u ormaru, a kada je vrijeme za spavanje, samo se spusti i sve je spremno!

3D vizualizacija: Evgenia Belkina

 

Kuhinja prati boje koje dominiraju u ostatku interijera. Prednje klasične fronte u plavim i ružičastim nijansama djeluju svježe, a uzorci pločica na podu objedinjuju sve tonove u jednu skladnu cjelinu.

DJEČJA SOBA

Iako u pastelnim tonovima, u dječju sobu je ubačena još boja mente i blijedo žuta – tako je malo dječje carstvo dobilo na razigranosti. Ubačeno je i puno prostora za skladištenje i spremanje igračaka, dok su krevetu vizualno odvojeni pregradom kako bi se podijelile zone za spavanje i igranje.

3D vizualizacija: Evgenia Belkina

KAKO POSTIĆI SLIČAN IZGLED?

Ako i vi sanjate o ovakvom interijeru, važno je imati na umu nekoliko ključnih detalja koji podižu cijelu kombinaciju. Tu je nekoliko IN detalja za postizanje sličnog ugođaja:

1. PASTELNE BOJE
Držite se palete plavih, zelenih i ružičastih nijansi. Tako možete kombinirati nekoliko uzoraka, a ako se držite palete dobit ćete skladan interijer.

2. PAMPAS TRAVA
Trendi trava obogatit će svaki interijer. Trendi detalj objeručke su prihvatile interior blogerice, a pristaje uz svaki stil.

3. GRAFIKE NA ZIDU KAO UMJETNIČKO DJELO
Stilizacije ljudskih tijela ili lica uklopit će se u moderan interijer, pa potražite inspiraciju u našoj galeriji.

4. RASVJETA
Ključna rasvjeta dati će toplinu prostoru i vizualno povećati interijer.

5. DEKORACIJE I DETALJI
Kombinirajte vaze različitih pastelnih boja, ali i oblika i veličina kako bi dobili na razigranosti. Ubacite par omiljenih knjiga i svježeg cvijeća – tako ćete u tren dobiti ugodniju atmosferu detaljima koji će vam i koristiti.

Zavirite u našu galeriju i možda dobijete neku novu ideju za uređenje svojeg interijera.

 

Izvor: home-designing.com

Komentari