Mime’s Trattoria: mjesto koje će vas oduševiti i svojim ugodnim i šarmantnim izgledom

Zagreb je postao bogatiji za još jedan restoran u kojem sve miriši na Italiju – od dizajna pa do menija. Zavirite u Mime’s Tratoriu u kojoj možete pronaći inspiraciju za svoj dom, prije svega blagovaonicu!

 

 

 

Ovih dana svoja vrata otvorio je jedan jako šarmantan restoran, u kojemu je hrana jednako ukusna kao i sam interijer. Mjesto koje savršeno spaja ono najbolje iz Italije – ugodnu i funkcionalnu jednostavnost s dozom luksuza i najkvalitetniju hranu, oduševljava na prvi pogled.

Talijani, talijanska kuhinja i talijanski dizajn poznati su upravo po tome. Teže jednostavnosti koju je danas teško pronaći, a u njoj je sva ljepota. No, talijanska jednostavnost nije obična, ona je vrhunska i pruža istinski užitak te se u njoj ogleda ljubav prema estetici i životu općenito.

 

Foto: Bojan Zibar

Svi ljubitelji upravo takvih okusa i koncepta koji znači uživanje, zaljubit će se Mime’s Trattoriu na zagrebačkim Vrbanima. Beef tartar, lijanski sirevi, mortadela, pršut, kremasti rižoti i njoki, ravioli, salate, pizze, samo su neke od stvari koje možete tamo probati i uvijek im se vraćati.

Foto: Bojan Zibar

Ono što je posebno, osim hrane koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, poseban je i lijep – interijer. Kao i Mime’s Gourmet Bar u Petrinjskoj, i Mime’s Trattoria izgleda fenomenalno. Svaki detalj je na svom mjestu, jednostavan, a opet oku ugodan. Prekrasne štukature, visoki stropovi, šank koji krade pažnju pri samom ulazu i mjesto gdje nastaje pizza, ne prolazi nezamijećeno.

Foto: Bojan Zibar
Komentari