MODERNA KUĆICA NA DRVETU: tko je ne bi poželio?

Svi smo mi kao djeca sanjali o maloj kućici na drvetu, a zadnjih par godina pojavilo se nekoliko mjesta na kojima možemo ostvariti sve svoje dječje snove.

 

Jedno od mjesta, koje su se našle na listi ljubitelja putovanja koje svakako treba posjetiti, je novi LØVTAG hotel u Danskoj kojega je osmislio arhitekt Sigurd Larsen. Kućice na drvetu tako su se smjestile u danskoj šumi, a modernim dizajnom stvoren je intimni prostor u skladu s prirodom.

Kako bi sve bilo u skladu s prirodom i prepoznatljivim danskim funkcionalnim i lijepim dizajnom, Larsen je izabrao namještaj s potpisom HAY dizajna – koji je naveliko prepoznat i cijenjen u svijetu dizajna.

U samom uređenju kućica na drvetu pazilo se na svaki detalj, tako da ništa nije nametljivo a sve je skupa ugodno i skladno.

Foto: LØVTAG hotel

 

Ideja samog uređenja, kao i inače danskog načina života, je poštovanje prema prirodi i ekološka osviještenost no pritom ne pati ni dizajn. Tako svaka kućica ima dio za spavanje, do za druženje, kao i terasu na krovu tako da maksimalno možete uživati u pogledu i miru koji vam šuma pruža.

Nakon što pogledate našu galeriju, odmah ćete poželjeti bookirati svoj sljedeći odmor!

Komentari