VELIKI MAKEOVER: Batak Grill na atraktivnim Golf terenima zasjao u novom ruhu

Vjerojatno najatraktivnija lokacija na kojoj se nalazi jedan od  restorana iz lanca Batak Grill jest onaj na golf terenima na južnom izlazu iz Zagreba. Pogledajte njegov novi izgled, inspiriran industrijskim stilom!

 

 

 

Riverside Golf Zagreb, atraktivna lokacija na Jadranskoj aveniji, koja privlači sve golfere i goste željne mira nadomak gradske vreve, postao je makeoverom restorana koji se nalazi u sklopu njega još privlačnijim mjestom. Puno se poradilo na novom izgledu Batak Grilla, za koji je zaslužan arhitektonski studio Arhitektri. Promjena je vidljiva već na samom pročelju i velikim staklenim i elegantnim stijenama koje gostima koji su u interijeru, omogućavaju prekrasan pogled na zelene terene.

 

Foto: Spinaker grahphics
Foto: Spinaker grahphics

Misao vodilja projektnog tima Arhitektri bila je postići što više ugodnih zona i različitih tematskih cjelina unutar restorana kako bi se otvoreni koncept prostora učinio zanimljivijim i intimnijim. To se ponajviše postiglo različitim rasvjetnim tijelima, odabirom namještaja različitog dizajna te policama oživljenima prirodnim zelenilom.

Foto: Spinaker grahphics

Glavna senzacija u interijeru koji odiše sofisticiranim industrijskim dizajnom i paletom ugodni i toplih zemljanih tonova svakako je otkrivanje starog spuštenog stropa kojeg čini sustav drvenih nosača. Spušteni strop koji je nakon adaptacije postao vidljiv svojom izražajnošću i skulpturalnošću definirao je čitav interijer i dao mu poseban stilski pečat.

Foto: Spinaker grahphics

Ono što ga i dalje povezuje sa svim ostalim Batak restoranima jest prepoznatljiva dijagonalno postavljena drvena obloga zida i šanka kao i cigleni zid slagan u uzorak riblje kosti. No, u ovom prostoru Batak je odlučio izbaciti određeni broj cigli kako bi se postigao zaigrani vizualni efekt.

 

Foto: Spinaker grahphics

 

Komentari