Dizajnerski raj po mjeri vlasnika: vodimo vas u stan u kojem svaki centimetar odiše hedonizmom

Zavirili smo u zanimljiv i drukčiji dom, koji je nakon mjeseci uređenja i radova napokon dobio svoj završni izgled. Njegova posebnost je, između ostaloga, u prekrasnom eksterijeru u kojem je moguće provesti dobar dio godine

 

 

Svaki bi stan i kuća trebali biti krojeni po mjeri vlasnika i odražavati njihove navike, karakter, pa i stil života.. To su na umu imali vlasnici ova zanimljiva četiri zida, koji jednostavno isijavaju prirodnošću i hedonizmom u svih 600 kvadrata.

Interijer je osmišljen tako da ulazni dio čini izdvojenu cjelinu. Sastoji se od ulaza, koji odiše dobrodošlicom i odmah daje naslutiti što se krije u ostatku prostora, a tu su i prostrana garderoba i ostava. Drugi dio stana čini društvena zona, odnosno dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Treći je dio stana najintimniji i sastoji se od spavaće sobe.

Posebna je pažnja u stanu pridana rasvjeti. Sve su prostorije okupane danjom svjetlošću, a kada padne mrak, na scenu stupaju odvažna dizajnerska rasvjetna tijela koja stvaraju posebnu atmosferu. Ovaj je interijer tako pravi dokaz da rasvjeta itekako ima moć transformacije svakog prostora.

Uz to, ona prostor čini i posebnim. Tako su upravo rasvjetna tijela ta koja jednostavnu i neutralnu osnovu interijera čine zanimljivom i daju stilsku točku na i.

Ono što čini posebnim ovaj dom jest i njegov eksterijer, prostrana terasa na kojoj je za lijepog vremena moguće provesti čitav dan i koja je svojom površinom veća od interijera. Vlasnicima je ona i najdraži dio stana, gdje rado organiziraju druženje s prijateljima.

Komentari