Prijedlog uređenja by Mirjana Mikulec interijeri: moderan i elegantan stan za mladu tročlanu obitelj

Studio Mirjana Mikulec interijeri potpisuje projekt uređenja novoga doma za mladu tročlanu obitelj. Riječ je o prostranom trosobnom stanu u novogradnji pa su tlocrtne preinake bile minimalne

 


Mladi bračni par i njihova beba svoj novi dom su pronašli u novogradnji u širem centru Zagreba, projekt uređenja povjerili su studiju Mirjana Mikulec interijeri. Donosimo vam idejno rješenje interijera, uživajte!

 


Riječ je o trosobnom stanu od skoro 100 četvornih metara koji se sastoji od dva dijela. U prvom je ulazni prostor, jedna dječja soba te dnevna zona koja je otvorenog koncepta i njoj se nalaze kuhinja, blagovaonica te dnevni boravak s izlaskom na balkon.

 

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Drugi dio stana sastoji se od hodnika iz kojeg se ulazi u kupaonicu te prostor namijenjen roditeljima: jedan dio je potpuno odvojena spavaća soba, a drugi je kombinacija nekoliko namjena: garderobe, radnog kutka i kupaonice.

Pored roditeljske spavaće sobe, u ovom dijelu stana je inače, prema originalnom tlocrtu, trebala biti još jedna spavaća soba, no vlasnici su je odlučili spojiti u jedan prostor s sa glavnom spavaonicom još dok se zgrada radila.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Garderoba i radni prostor dobiveni su od druge spavaće sobe, ali su dodatno prošireni na račun zatvorene lođe. To je ujedno jedina preinaka originalnog tlocrta u ovom interijeru. Garderobni prostor odgovor je na zahtjev vlasnika da stan ima što više ormara kako bi se u njega mogle pohraniti sve potrebne stvari. Ovakav koncept drugog dijela stana u potpunosti zadovoljava potrebe mlade obitelji.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI

Vlasnici su također, kada je riječ o stilu poželji moderan i jednostavan interijer bez puno boja i uzoraka, koji će biti maksimalno funkcionalan s obzirom na njihove potrebe. Stoga su odabrani neutralni tonovi crne, bijele, sive te uzoraka drveta (dnevni boravak) i mramora (kuhinja i kupaonica) koji su donijeli i profinjenu eleganciju.

IDEJNO RJEŠENJE / PROJEKT MIRJANA MIKULEC INTERIJERI
Komentari