ŽIVOT POD KOSINAMA: potkrovlje krije originalan dom glazbenika

Predstavljamo vam prozračan, lijepo i originalno uređen dom jednog londonskog glazbenika. Posebnost interijeru dala je njegova pozicija odnosno kosi krov, zatim crne metalne grede na stropu te koncept otvorenog prostora dnevne zone.

 

 

 

Londonsko potkrovlje u staroj zgradi rezervirano je za prekrasan dvosobni dom mladoga glazbenika koji se bavi skladanjem i produkcijom. Stan je svojim uređenjem očaravajuća kombinacija elegancije, industrijskog i skandinavskog stila, a posebnost prostoru prije svega daju kosine.

 

Foto: Planete Deco

Pažnju svakako plijene i krovni prozori te grede od crnoga metala te zanimljivi detalji poput rasvjetnih tijela, umjetničke slike modernih motiva, viseća fotelja te bijeli klavir u uglu, s pogledom na prostranu terasu, gradske krovove i londonsko nebo.

 

Foto: Planete Deco

Stan ima posve neobičan tlocrtni koncept. Naime, ulazni prostor je vrlo mali i vodi na višu razinu u kojoj se nalazi cijeli stan: otvoreni prostor dnevne zone sastavljene od kuhinje, blagovanja i dnevnog boravka te spavaće sobe i kupaonice. Otvoreni koncept dnevne zone povezuje različite sadržaje u skladnu cjelinu u kojoj se sjajno isprepliću toplina drveta i bambusa s vunom, pamukom, metalom i keramikom.

Foto: Planete Deco

Dnevna zona opremljena je u svijetlim tonovima, s tamnoplavim i crnim akcentima te teglama sa zelenilom koje su osvježile cijeli prostor, dok je spavaća soba u tamnijim tonovima, što joj je dalo intimu i toplinu. Obje prostorije – dnevna zona i spavaonica vode na prostranu terasu koja svojom visokom ogradom nudi privatnosti i nesmetano uživanje na otvorenom.

 

Komentari