Mali apartman za najam: sjajne ideje koje ćete poželjeti kopirati za svoj privremeni dom

Apartmane i stanove za kratkoročni najam bitno je što bolje prezentirati – osim funkcionalnosti i iskorištenosti prostora, bitno je postići i što veću privlačnost, kako bi interijer privukao goste svojim izgledom. Vjerujemo da će vam ovaj mali apartman od 27 kvadrata biti inspirativan!

 


Vlasnica stana od 27 kvadrata odlučila je stan u novogradnji pretvoriti u prostor za kratkoročni najam. Riječ je o malom i uskom prostoru u kojem se pored mini kupaonice nalazi uski hodnik povezan s jedinom prostorijom u stanu. Stan nema balkon, ali vlasnica je zato pažnju usmjerila na interijer i nastojala ga, uz pomoć dizajnerice Alevtine Koroleve što ljepše urediti.

Zahtjev vlasnice bio je urediti stan tako da on izgleda zanimljivo i potencijalnim kupcima, budući da ga planira i prodati kroz neko vrijeme. Bilo joj je bitno da ovaj mini interijer bude funkcionalan, moderan i atraktivan te da plijeni svojim izgledom. Stoga je prihvatila bez razmišljanja ideju dizajnerice da se kombiniraju upečatljive boje koje će privući goste i postati zaštitni znak ovog interijera.

FOTO: CHRISTINA PLAYER

 

Kako je riječ o stanu za kratkoročni najam u kojem na najbitnije imati dobar ležaj za odmor i opuštanje, vlasnica je htjela da umjesto kutne garniture ili sofe na razvlačenje staviti krevet. Odabran je veliki i udoban krevet s raskošnim tapeciranim uzglavljem koje pojačava dozu opuštanja, a može biti i izvrstan naslonjač za gledanje TV-a iz kreveta.

Tako je odabir velikog elegantnog kreveta u intenzivnoj, osvježavajućoj nijansi zelene postao središnja točka ovog malog stana za najam.

FOTO: CHRISTINA PLAYER

Pored kreveta s jedne strane se nalazi mini polica koja služi kao noćni ormarić, a s druge je radni stol koji ima ulogu i toaletnog stolića. Odmah do stoga je i blok kuhinja, a u prolazu prema hodniku i mali okrugli blagovaonski stol s dvije stolice.

FOTO: CHRISTINA PLAYER

Uski hodnik vodi u malu kupaonicu s tuš kabinom, školjkom, umivaonikom i perilicom koja se uspjela ugurati pored njega, a odmah pored ulaznih vrata nalazi se mali ormar koji je ustvari dovoljno velik da gosti odlože svoje stvari.

FOTO: CHRISTINA PLAYER
Komentari