Dvosobni stan zbog kojeg ćete zavoljeti prirodno drvo i industrijski dizajn

Interijer za mladu obitelj u poljskom Poznanu pravi je primjer kako stvoriti šarmantan i topao dom u kojem će sve i gosti osjećati ugodno. Dodatni adut je svakako atraktivan pogled koji se pruža s ogromnih otvora iz boravka. Zavirite u prekrasan stan koji potpisuju dizajneri iz Shoko Design

 

Kombinacija skandinavskog dizajna s nekim drugim stilom uvijek je dobro rješenje – bilo da je riječ o shabby chicu, minimalizmu, klasici, rustici ili pak industrijskom stilu. Kako se sjajno može urediti interijer kada se skandi udruži s ovim posljednjim stilom, možete se uvjeriti na primjeru dvosobnog stana u poljskom gradu Poznanu.

Neutralnoj bazi sive i bijele dodani su topli, prirodni materijali poput drveta, pamučnih i vunenih materijala te metala. Tu su i akcenti u tirkiznim i pistacio zelenim nijansama koje naglašavaju određene dijelove prostora. Cigla, inače zaštitni znak svih interijera koje uređuje Shoko Design, ovaj je puta izostala, jer su se poštivale želje vlasnika. Ovaj puta umjesto opeke na nekim dijelovima zidova su stavljeni drveni paneli.

Stan se sastoji od prostrane dnevne zone u kojoj pažnju plijeni ogromna staklena stijena s koje se pruža pogled na grad. Kako je ova staklena površina prava dragocjenost, dizajneri su odustali od koncepta zavjesa, a usto su i stol za blagovanje smjestili odmah do prozora, kako bi vlasnici već ujutro, ispijajući prvu jutarnju kavu, mogli uživati u predivnoj panorami. Sjedaća garnitura također je tako pozicionirana da pruža pogled na grad.

Kupaonica i toalet kromatski i stilski su najsmireniji dijelovi interijera, ispunjeni bijelo-crnim nijansama s minimalnim dodatkom prirodnog drveta, dok je spavaonica neodoljiva kombinacija sive i tirkizne.

 

 

Komentari