Apartman s genijalnom terasom: divan spoj rustike, boha i modernog dizajna

Ovaj interijer na španjolskoj obali, u gradu Marbella, nudi više od same vizualne privlačnosti i činjenice da se nalazi u mondenom ljetovalištu; odiše udobnošću, toplinom i posebnim karakterom.

 


Ovaj lijepi stan, smješten u modernoj zgradi Marbelli, poznatom španjolskom ljetovalištu, ima sve potrebno za ugodan i lijep odmor, s pravom atmosferom doma. Stan usto ima i veliku sunčanu terasu.

A vanjski prostor je u interijerima namijenjenima za odmor neizmjerno bitan jer se u njemu provede dobar dio dana i večeri i služi kao blagovaonica i dnevni boravak na otvorenom.

Foto: Tanya Tsigel Design

Izgled apartmana potpisuje studio dizajnerice Tanie Tsygel, a uređen je u nježnom, toplom stilu, pri čemu plava boja zauzima dominantno mjesto u kombinaciji s prirodnim materijalima.

Foto: Tanya Tsigel Design

U interijeru vlada harmonija rustike i boho stila, gdje odabir boja – neutralnih, zelene i plave te prirodnih tekstura i uzoraka poput drveta i pletenine ublažavaju intenzivnu sunčevu svjetlost.

Ova kombinacija djeluje kao skladna oaza prirode koja istovremeno nudi ugodu i toplinu ali i osvježava.

Foto: Tanya Tsigel Design

Apartman se sastoji od lijepe otvorene dnevne zone, malog hodnika, kupaonice, toaleta i dviju spavaćih soba.

Foto: Tanya Tsigel Design

Najmoderniji dio doma je svakako kuhinja s otokom koja pomalo odskače iz ovog boho-rustikalnog koncepta, ali čini dobar kontrast retro i suvremenog dizajna.

Foto: Tanya Tsigel Design

 

Komentari