USUSRET OSCARU: dom Emme Stone jednako je šarmantan i elegantan – zavirite u njega

Dom u španjolskom stilu donosi djelić Mediterana – krenite u obilazak ove povijesne kuće u kojoj živi glumica nominirana za ovogodišnjeg Oscara

 

 


Netom nakon svoje nagrađivane izvedbe u Poor things, Emma Stone stavila je svoj dom u Los Angelesu na prodaju za nešto manje od 4 milijuna $ otkriva Homes&gardens.

Lik Belle Baxter u filmu Poor things živio je u otkačenim interijerima inspiriranim velikim Gaudijem no Emmin dom je topao i privlačan te spaja nasljeđe 20-ih godina prošlog stoljeća s modernim dodacima.

Ryan Lahiff za Sotheby International Realty

 

Dvokatna kuća iz 1926. godine ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, travnato prednje i stražnje dvorište te gostinjsku kuću. Eksterijer je skroman, ali profinjen, sa stazom popločanom terakotom koja vodi do obojanih ulaznih vrata boje mente. Čini se da je zelena upravo i glavna prodajna točka doma, sa svježe njegovanim travnjakom i drvećem koje stvara dobrodošlu sjenu u ovom sunčanom domu.

Eric Lavey za Sotheby International Realty

Dnevni boravak prožet je jarkim nijansama koje se dopunjuju s dnevnim svjetlom koje struji kroz prozore. Zeleni stropovi su u kontrastu  s jastučićima žarko ružičaste boje, dok biljke i stakleni stolić za kavu unose eleganciju u prostor.

Ryan Lahiff za Sotheby International Realty

U Emminom čarobnom domu ne mogu se ne primijetiti suprostavljeni oblici koji čine dom fluidnim i šarmantnim. Zaobljeni luk omekšava prostoriju, dok bijele stropne grede donose modernu seosku estetiku koja se doima tipično britanskom, unatoč kalifornijskom poštanskom broju.

Ako ste se ikada pitali voli li Emma Stone pse ili mačke, odgovor potražite u njezinom salonu. Zidna galerija sa slikama pasa lebdi iznad električnog kauča plavozelene boje. Zelene svjetiljke boje limete koje se nalaze na pletenim stolićima s obje strane sofe, zajedno s jastucima s cvijetnim uzorkom i stolićem za kavu, čine ovaj neobični kutak predivno i otkačeno usklađenim.

Svi bijeli ormarići, pletena garnitura za sjedenje i dugi stakleni blagovaonski stol čine ovu kuhinju svijetlom, prozračnom i privlačnom.

Ryan Lahiff za Sotheby International Realty

 

Izvor: Homes and gardens

 

Komentari