PREGRŠT DOBRIH IDEJA U 22 KVADRATA: funkcionalan i šarmantan mali apartman za najam

U svega 22 četvorna metra osmišljen je funkcionalni mali apartman za najam u Moskvi. Nadahnite se dobrim prostornim i stilskim idejama i zavirite na prekrasan balkon koji je veliki adut ovoga interijera

 

 

 

Maria Tertičnaja potpisuje projekt uređenja garsonijere od 22 kvadrata u apartmanskom kompleksu Kleinhouse u Moskvi koji je ime dobio po slavnom arhitektu Romanu Kleinu. Riječ je stanovima koji su nastali u bivšoj tvornici čarapa, koja se sastojala od više zgrada. Sada je to zanimljiv stambeni prostor i pravi izazov dizajnerima za preuređenje.

Foto: Aleksandar Volodin

U zgradi je djelomično sačuvana stara cigla na kojoj su vidljivi osobni pečati tvornice Gerasimov koja ju je proizvela. Ovo nije jedina posebnost ovog stana. To su svakako i stropovi visoki 3,40 m te dva zasvođena prozora kao i veličanstvena terasa od osam kvadrata s prekrasnim pogledom na sahat-kulu.

Foto: Aleksandar Volodin

Stan je kombinacija namještaja po mjeri i originalnih dizajnerskih detalja, a to ga dodatno čini posebnim. Zavirite u njega i inspirirajte se za uređenje svoga malog životnog prostora, apartmana ili vikendice!

Foto: Aleksandar Volodin
Komentari