Kakvo osvježenje! Jarke boje unijele su novi život u stari građanski stan

Prekrasni akcenti tirkizne, plave, zelene i ružičaste donijele su pravo osvježenje prilikom adaptacije trosobnog stana u centru Madrida. Stan namijenjen najmu vlasnici su sami uređivali, želeći stvoriti stilsku upečatljivu oazu koja će se svidjeti gostima.

 

 

Vlasnici su sami odlučili urediti svoj stari naslijeđeni stan u centru Madrida. Zbog njegove dobre pozicije odlučili su ga staviti u najam, a kako bi privukli goste koji danas cijene više nego ikada prije dobar i zanimljiv dizajn, posvetili su veliku pažnju svakome detalju. Ne samo komadima namještaja, podnim i zidnim oblogama, nego i pregradama te uzrocima, bojama i sitnicama. Sve to dalo je jedinstven prostor ovom trosobnom interijeru koji se nalazi u zgradi staroj preko 100 godina.

Kada je započeo projekt sanacije stana, vlasnici su se suočili se brojnim nedostacima stogodišnje strukture i jednako zastarjelog prostora. No, novi raspored donio je logičniji raspored prostorija te je iskoristio nepravilan tlocrt stana.

Nakon novog rasporeda, s otvorenom kuhinjom i spavaćom sobom, vlasnici su unijeli namještaj od prirodnog drveta i rustikalni, klasični namještaj kako bi se stvorio eklektičan interijer pun osobnosti. A detalji u jarkim bojama postali su jaki stilski akcenti koji su zaokružili priču.

Foto: MiCasa
Komentari