MALA KUĆA, PUNO SREĆE: drvena koliba idealno je utočište za predah od svakodnevice

Drvene kućice izvan grada i naseljenih mjesta, okružene zelenilom, popularnije su nego ikada. Stoga ne čudi što mnogi odabiru baš ovakav tip odmora, a neki i kao stalno odredište u kojem žive tijekom cijele godine.

 


Brvnara koju smo pronašli na Airbnb-ju nas je oduševila jer ima sve potrebno za bijeg iz svakodnevice – mir, tišinu, svježi zrak, zelenilo, vrt s roštiljem, sjenicu za druženja, vanjski tuš… Jedini nedostatak joj je udaljenost – nalazi se u australskoj državi Victoriji, u okolici grada Ocean Grove.

 

Foto: Airbnb

Blizina grada kao i oceana te činjenica da oko nje nema puno nastambi čini je idealnim mjestom za opušten odmor, u stalnom doticaju s prirodom. Upravo to mnogi žele kada odlaze na godišnji – da im dani budu što jednostavniji i drugačiji od onih koje žive tijekom godine.

Foto: Airbnb

Kućica je napravljena od cedrovine pobojane u crno. Iza tamne drvene fasade nalazi se svijetao i vrlo jednostavan i ugodan interijer, inspiriran skandinavskim i rustikalnim stilom. Prirodne tkanine, drvo i detalji daju prostoru toplinu.

Foto: Airbnb

U velikoj sobi nalazi se čajna kuhinja te kutak za blagovanje i spavanje te odvojena kupaonica. Pored ove kućice nalazi se i kućica s kuhinjom, a kuhati se može i vani, pored sjenice, gdje su smješteni blagovaonski stol i stolice.

Foto: Airbnb
Foto: Airbnb

Kao šlag na torti je retro samostojeća kad i tuš smješteni u vanjski zaklonjeni prostor kao idealno mjesto za opuštanje na otvorenom. Mnoge će privući trijem ispred kuće koji ima prekrasan pogled na vrt sa zelenilom kao i okolnu šumu.

Foto: Airbnb
Komentari