Tako jednostavne, a tako prekrasne uskrsne ideje u domu kanadske blogerice

Blagdane volimo zbog svečanog stola i obiteljskog druženja, ali i drugačijeg izgleda doma. Pogledajte kako je  blogerica Shawna Liao iz Ottawe, glavnog grada daleke Kanade ukrasila svoj životni prostor.

 


Shwna Liao iz Kanade dobar dio života interijere i sve vezano uz njih smatrala je samo svojim hobijem i velikom ljubavlju. A onda je, prije nekoliko godina odlučila napustiti karijeru znanstvenice i pretvorila svoju strast u novo zanimanje. Na Etsyju izlaže svoje dekorativne predmete za dom te za razne magazine stilizira interijere, a sve češće ih i uređuje.

 

Foto: Willow Bloom Home Blog

Njezin dom lijep je, jednostavan i prozračan, inspiriran rustikom i farm stilom, s primjesama klasike. Upravo time su nadahnuti i predmeti koje izrađuje, uglavnom od prirodnih materijala. Za vrijeme blagdana njezin dom ispunjen je prigodnim detaljima koje također sama izrađuje, a neke od njih možete vidjeti na fotografijama njezine dnevne zone – blagovaonice i dnevnog boravka.

Foto: Willow Bloom Home Blog

Uskrsne dekoracije također odlikuje jednostavnost i prirodni materijali, bez previše sjaja i boja. Shawna koristi svijetlu paletu mekih, uglavnom bež, sivih i zelenih nijansi. Naravno, tu su i floralni motivi – svježe cvjetne dekoracije u kombinaciji s maslinovim grančicama, granama cvijeta jabuke i zečjih ušiju koje osvježavaju i podižu prostor te stvaraju vedru proljetnu atmosferu.

Foto: Willow Bloom Home Blog

Tu su i nezaobilazne figure keramičkog uskršnjeg zeca, prepeličja jaja u košari i na vijenčiću, mrkvice od keramike koje na prvi pogled izgledaju kao dječje igračke. Shawna ističke kako voli profinjen, decentan izgled doma za vrijeme blagdana, u kombinaciji s posve suprotnim rustikalnim štihom i upečatljivim detaljima poput mrkvica.

Foto: Willow Bloom Home Blog

Iako vrlo jednostavan, blagdanski stol je prava mala rascvjetana priča, a poseban šarm daju mini kavezi u koje je dosjetljiva Shawna stavila bojana prepeličja jaja. Sama ih je izbijelila, a zatim kistom pošpricala kako bi dobila prepoznatljiv uzorak koji imaju ovakva jaja. Nas su oduševili tanjuri s motivima zečića kao i starinske čaše za vino!

Foto: Willow Bloom Home Blog
Komentari