Pravo žensko carstvo: divan stan za majku i kćer u pastelnim tonovima

Udoban i funkcionalan stan koji će se svidjeti i onima koji nisu skloni nježnim nijansama sjajan je primjer uspješnog spajanja stilova te doziranja pastelnih nijansi. Zavirite u četverosobni stan koji doista ima ‘ono nešto’

 

Arhitektonski studio Zrobym iz Bjelorusije, sastavljen od mladih kreativaca – dizajnera i arhitekata potpisuje uređenje četverosobnog stana, dom mlade žene i njezine kćeri. Već samo uređenje i odabir boja donekle sugerira da je riječ o pravom ženskom apartmanu, a to najbolje potkrepljuju pastelni tonovi ružičaste, ljubičaste, plave i sive. Glavni cilj dizajnerima je bio stvoriti, slijedeći želje klijentice,  udoban i funkcionalan prostor. Uređivanjem je dobiven i estetski jedinstven prostor, stilski spoj talijanske elegancije, rustikalnog i industrijskog stila. Interijer se sastoji od velike kuhinje, dnevnog boravka s blagovanjem, dviju spavaćih soba te jedne radno-gostinske te kupaonice i gostinjskog toaleta.

Pastelni tonovi vješto su kombinirani s prirodnim tamnim drvetom i crnim i bijelim akcentima kako bi se stvorila ravnoteža i stan ne bi izgledao previše zarobljen nježnim nijansama. Većina namještaja rađena je po mjeri, kako bi prostor bio bolje iskorišten, ali i kako bi interijer izgledao originalnije.